Zdeněk Janda
11. února 2019 • 10:01

Kladno v Prostějově opět bez Jágra. Hráčů máme zatím dost, říká legenda

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Jaromír Jágr se v dnešním zápase Chance ligy v Prostějově na ledě neobjeví. Jeho návrat se tedy odkládá. „Hrát nebude,“ potvrdil dopoledne Vít Heral, mluvčí klubu Rytířů. Majitel byl nachystaný naskočit pouze v případě potřeby, pokud by tým nebyl kompletní. Ale vzhledem k tomu, že hráči jsou k dispozici, do akce nepůjde. Další zápas hrají Rytíři ve středu, doma přivítají Kadaň.



„Připravuju se. Ale rozhodnu se podle toho, kolik budeme mít hráčů. Zatím jich máme dost,“ řekl krátce iSportu během víkendu. Teď se tedy rozhodl, že když je mužstvo kompletní, nebude do toho zasahovat.

A kdy se vrátí do akce? To zatím není jasné. Další utkání hraje Kladno ve středu, doma proti Kadani.

Jágr se o tom, že by mohl naskočit v Prostějově, zmínil při besedě s fanoušky minulý týden. Neřekl to ale naplno, nevyloučil i možnost, že to tak nedopadne. Což se stalo. Nechce zasahovat do sestavy. Každopádně platí, že jeho návrat na led se blíží.

Kladnu zbývá odehrát do konce základní části šest zápasů, v tabulce mu aktuálně patří čtvrtá příčka. Dá se očekávat, že by se Jágr měl objevit na ledě hlavně v play off. Ve dvojici s Tomášem Plekancem, který odehraje za Kometu poslední zápas ve středu. Potom už se připojí k Rytířům.

Jaromír Jágr zatím zápasy v této sezoně jen sleduje, aktivně se do nich nezapojil
Jaromír Jágr zatím zápasy v této sezoně jen sleduje, aktivně se do nich nezapojil

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud