24. dubna 2021 • 18:06

Experti věří, že Kladno doma jako první zabere. Moc branek ovšem nepadne

Autor: jos
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Zabere ve finále hokejové Chance ligy konečně domácí tým? Zatím se v sérii mezi Kladnem a Jihlavou daří stále jen a jen celkům, které dorazí k zápasu v roli hostů. Platilo to všech z dosud odehraných čtyř duelů finále. Teď se ale podle expertů i fanoušků všechno změní a v neděli zabere na vlastním stadionu Jágrovo Kladno. „Na Rytíře si vsadilo 94 %, sázejících a kurz klesl na 1,67:1,“ konstatuje Markéta Světlíková, tisková mluvčí Chance.



„Jihlava si podle všeho jede ma kladenský led pro porážku (kurz na výhru 4,15 má na tiketu jen 23 % sázkařů). Sází se na Kladno i s handicape -1,5 v kurzu 2,07,“ prozrazuje tisková mluvčí Chance.

Jihlavu drží skvělý brankář. Výtečně si vede i jeho konkurent v barvách Rytířů, takže se podle Světlíkové sází spíše na méně branek v utkání. „Kvalita kádru se zdá být spíše na straně domácích. Potřetí v řadě na domácím ledě podle fanoušků i bookmakerů Kladno neprohraje,“ naznačuje Světlíková. že blíž k extralize budou mít po pátém zápase série Jágr a spol. Jasno bude v neděli večer.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud