4. ledna 2009 • 20:33

Ústí zvýšilo svůj náskok na čele

Autor:
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Kdo je favoritem finále hokejové extraligy a jaké faktory mohou rozhodnout?
Zdrcený Trpišovský, Hranáč je teď NEJ stoper ligy. Co Svědík a plzeňská stopa?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Hokejisté Ústí nad Labem dnes zvítězili v předehrávce 38. kola první ligy jasně 5:0 nad Kometou Brno. Vedoucí tým tabulky tak zvýšil svůj náskok před druhým Vrchlabím na šest bodů, Kometa zůstala třetí.



V úvodu zápasu zazvonila při vyloučení Padělka tyčka brněnské branky. V polovině třetí minuty přihrál Janků před branku Pazourkovi, který překonal Horčičku střelou švihem. Střelu hostujícího Korhoně vytěsnil Salfický betonem. V závěru prvního dějství nastřelil tyčku ústecké branky Brabenec.

Ve druhé třetině byla hra často přerušovaná, hrálo se většinou u mantinelu. Ve 35. minutě dostal Janků pěknou přihrávku do jízdy a blafákem překonal Horčičku. Salfický si pak poradil se střelou Padělka. V závěru druhé třetiny zamířil na trestnou lavici brněnský Sedlák a 32 sekund před sirénou potrestal jeho vyloučení ústecký Zeman.

Hned po zahájení třetí třetiny pykal za hraní vysokou holí brněnský Kántor a ústecký mladík Hanzl využil další přesilovku. Salfický si poradil se střelou Kostourka, který hned poté faulem oslabil svůj tým. Pak vyfasoval brněnský Padělek za seknutí trest na pět minut a do konce zápasu a dvojnásobnou početní převahu využil tečí zblízka Sklenička. Stanovil tak konečné skóre 5:0.

Ústí nad Labem - Kometa Brno 5:0 (1:0, 2:0, 2:0)

Branky: 3. Pazourek, 35. Janků, 40. Zeman, 42. Hanzl, 59. Sklenička. Rozhodčí: Pešina - Flégl, Šperl. Vyloučení: 5:7, navíc Padělek (Brno) 5 min. a do konce utkání. Využití: 3:0.
Diváci: 4515.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud