10. srpna 2009 • 20:24

Hašek výhru nevychytal, vykoupal ho Růžička ml.

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
1
TOP VIDEA
Koubkův majstrštyk: Osm nul a LM pro Česko. Další krok: smlouva a boj o titul?
Rock vs. Cataloni. Liverpool proti Londýnu v Oktagonu
VŠECHNA VIDEA ZDE

FOTOGALERIE - Dominik Hašek se vítězství před vlastním publikem nedočkal. V utkání Tipsport Cupu porazila Slavia Pardubice 3:2 po samostatných nájezdech. Rozhodující penaltou legendárního gólmana překonal Vladimír Růžička ml.



Haška poprvé po návratu do Pardubic dokázal překonat hostující kapitán Josef Beránek, vítěznou branku vstřelil útočník Vladimír Růžička.

Utkání jsme sledovali ONLINE »

Východočeši se ujali vedení již po 42 odehraných vteřinách, kdy prostřelil Furcha obránce Čáslava, který nastoupil poprvé v Tipsport Cupu a sezonu tak před svým přesunem do švédské Timry v Pardubicích patrně rozehraje.

Domácí byli i nadále aktivnější, ale na začátku čtvrté minuty oklamal Haška Beránek a pohodlně zasunul kotouč do prázdné branky. Ve druhé třetině se obraz hry příliš nezměnil, i když Hašek měl oproti poklidné první dvacetiminutovce více práce.

Beránek poprvé překonává Dominátora.
Beránek poprvé překonává Dominátora.


Východočechy poslal opět do vedení v polovině základní hrací doby Špirko, když se prosadil dorážkou v přesilovce při vyloučení Červenky. Slavia však zanedlouho znovu odpověděla, když si od postranního hrazení Doležal vyjel až před Haškovo brankoviště a zcela nebráněn bekhendem poslal puk mezi jeho betony.

Na začátku třetího dějství byla Slavia o poznání aktivnější, Vondrku však vychytal Hašek. Na druhé straně jen velmi těsně minul Semorád. V 53. minutě mohl rozhodnout Kolář, hodně tísněný však z hranice brankoviště trefil pouze pravou Furchovu tyč a i proto došlo na prodloužení.

V něm ujel Vondrka, tváří v tvář Haškovi však branku minul. V nájezdech uspěl jako jediný ze všech exekutorů hostující forvard Růžička.


3. kolo Tipsport Hockey Cupu - skupina C:


Pardubice - Slavia Praha 2:3 po sam. nájezdech
(1:1, 1:1, 0:0 - 0:0)
Branky a nahrávky: 1. Čáslava (Semorád), 31. Špirko (Kolář I, Rákos) - 4. Beránek, 35. Doležal (Kadlec), rozhodující samostatný nájezd V. Růžička ml.. Rozhodčí: Hribik - Barvíř, Blümel. Vyloučení: 3:6. Využití: 1:0. Diváci: 3600.


Vstoupit do diskuse
1


Články odjinud


Články odjinud