21. října 2019 • 13:54

Nejlepší zápas v KHL, Jaškin pomohl Dynamu k výhře čtyřmi nahrávkami

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Český útočník Dmitrij Jaškin sehrál bodově nejvydařenější zápas v Kontinentální hokejové lize, čtyřmi asistencemi pomohl Dynamu Moskva k vítězství 5:1 v Chabarovsku. Jediný gól domácího Amuru vstřelil Hynek Zohorna po asistenci Michala Jordána.



Šestadvacetiletý omský rodák Jaškin přihrál na všechny góly Daniilu Tarasovovi, jenž byl se čtyřmi trefami hvězdou zápasu. Zbylou trefu Dynama zaznamenal čtyřicetiletý Maxim Afinogenov, který v 29. minutě zvýšil na 3:0 a vyhnal z domácí branky Jevgenije Alikina. Utkání místo něj dochytal Marek Langhamer a inkasoval ještě dvakrát.

Osmý gól v sezoně zaznamenal nejlepší český střelec v lize Jiří Sekáč. CSKA Moskva i díky jeho příspěvku doma vyhrál 5:2 nad Nižním Novgorodem, zvítězil posedmé za sebou a upevnil si pozici nejlepšího týmu soutěže.

Výsledky:

Chabarovsk - Dynamo Moskva 1:5 (H. Zohorna 1+0, Jordán 0+1 - Jaškin 0+4), Kunlun Red Star - HK Soči 3:2 (za domácí Šustr 0+1), Jekatěrinburg - Kazaň 1:6, Jaroslavl - Čeljabinsk 1:2, CSKA Moskva - Nižnij Novgorod 5:2 (za domácí Sekáč 1+0).

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud