5. března 2010 • 17:18

Jágr se vrátil, ale neuspěl. Omsk opět padl

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Návrat Jaromíra Jágra do sestavy nepomohl hokejistům Omsku přerušit neúspěšnou sérii v Kontinentální lize a v předposledním utkání základní části dnes podlehli Dynamu Moskva 2:3 po samostatných nájezdech.



Už před nedělním soubojem proti Dinamu Minsk má Avangard jistotu, že v prvním kole play off narazí na Nižněkamsk.

Omsk přitom vedl do začátku 38. minuty 2:0. První gól dali domácí při vyloučení obránce Dynama Karla Rachůnka, u druhé branky asistoval Jakub Klepiš.

O snížení se postaral Švéd Mattias Weinhandl a do prodloužení poslal zápas Konstantin Panov v 57. minutě po přihrávce Jiřího Hudlera.

V rozstřelu uspěli jen Weinhandl s Hudlerem, kteří rozhodli o čtvrté porážce Omsku za sebou. Jágr, jenž vynechal ve středu první zápas po olympijské pauze, se do statistiky nezapsal.

Dinamo Riga, které bojuje s CSKA Moskva o to, kdo se vyhne v úvodu play off vítězi Západní konference Petrohradu, uspělo i díky Martinu Pruskovi na ledě Barysu Astana. Lotyšský celek vyhrál 5:3 stejně jako ve středu nad Omskem.

Hosté vedli po první třetině 4:0, ale soupeř ve druhé části snížil na rozdíl jedné branky. V dramatickém závěru pojistil výhru Dinama tři sekundy před sirénou Martinš Karsums po asistenci nejlepšího střelce soutěže Marcela Hossy, který k dosavadním 34 zásahům tentokrát další nepřidal.

Kontinentální hokejová liga:
Barys Astana - Dinamo Riga 3:5, Omsk - Dynamo Moskva 2:3 po sam. nájezdech (Klepiš 0+1 - Hudler 0+1),

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud