21. listopadu 2011 • 11:20

Jágr: Chci hrát. Nikdy nevím, kdy to bude naposled

Autor: zej
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Poprvé od sezony 2003/04 vynechal v NHL zápas. Hvězdný útočník Jaromír Jágr nenastoupil v sobotu ve Winnipegu, v pondělním nočním utkání s Carolinou už by ale hrát mohl. „Nechci to uspěchat, ale taky nechci jenom vysedávat na střídačce,“ řekl v neděli deníku Sport.



Devětatřicetiletý veterán v neděli neabsolvoval trénink s týmem, jen si lehce zabruslil předtím, než šli na led ostatní.

„A teď večer si jdu zatrénovat znovu, pak se rozhodnu,“ uvedl redaktorovi Sportu v noci českého času. Těsně předtím, než vyrazil na svou tradiční „noční“ misi v tréninkové hale ve Voorhees.

Flyers se v noci na na úterý utkají doma s Carolinou a není vyloučené, že v sestavě už bude i číslo 68. Jágr nedohrál čtvrteční utkání s Phoenixem, odstoupil kvůli nespecifikovanému zranění v dolní části těla, zámořská média spekulují o tom, že má bolavá třísla.

„To pochopitelně nechci specifikovat,“ uvedl útočník. „Jde o to, že když mě něco bolí, nedá se to uspěchat. Někdy je lepší obětovat jeden dva zápasy, než s tím marodit půlku sezony. Na druhý straně chci hrát každý zápas, protože v mým věku člověk nikdy neví, který bude ten poslední... Nevracel jsem se do NHL s tím, abych seděl.“

O tom, jestli nastoupí, se rozhodne až před utkáním. To začíná hodinu po půlnoci českého času. Jágr si zatím v 18 zápasech připsal 17 bodů (6+11).

V zítřejším deníku Sport čtěte pravidelný sloupek Jaromíra Jágra!

Co si Jágr myslí o Crosbyho návratu?
Vyhraje podle něj spoluhráč Claude Giroux bodování?

Jaromír Jágr slaví svůj gól v síti Toronta s Claudem Girouxem
Jaromír Jágr slaví svůj gól v síti Toronta s Claudem Girouxem

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud