23. dubna 2012 • 00:23

Krejčí se poprvé trefil, zařídil vítězný gól a odvrátil hrozbu vyřazení

Autor: tbl, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
SESTŘIH: Everton - Liverpool 2:0. Překvapení v Merseyside derby, Reds se vzdaluje titul
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO | Obhájci Stanley Cupu zůstávají ve hře. Hokejisté Bostonu Bruins díky výhře 4:3 v prodloužení odvrátili v šestém utkání proti Washingtonu hrozbu vyřazení a o postupujícím bude muset rozhodnout 7. zápas. K výhře Bruins zásadním způsobem přispěl i český útočník David Krejčí, který se nejprve trefil v přesilovce a v prodloužení pak rozjel akci, která skončila vítězným gólem.



Zatímco včera to byli hokejisté Bostonu, kdo po většinu zápasu doháněl náskok Washingtonu, dnes se role otočily. Bruins třikrát vedli o gól, vždy se ale Capitals podařilo vyrovnat.

Skóre zápasu otevřel Peverley, už za 4 minuty ale svým typickým způsobem, střelou s nápřahem, srovnal obránce Mike Green.

VIDEO: Krejčího přesilovkový gól na 2:1


Nejdéle vydrželo hostům vedení po brance Krejčího ze 17. minuty, na kterou Washington odpověděl až v samotném závěru druhého dějství. Bruins inkasovali 52 vteřin před sirénou, když Jason Chimera zužitkoval lahůdkový pas od Backstroma.

Na trefu Ference ze začátku 3. třetiny pak záhy dokázal odpovědět Ovečkin a zápas postupně dospěl do prodloužení.

VIDEO: Krejčí získal puk a Seguin v prodloužení rozhodl


V něm nejprve Bergeron trefil břevno, o chvíli později ale pro sebe puk ve středním pásmu šikovně získal Krejčí a rozjel akci, která skončila vítězným gólem Tylera Seguina.

Dvacetiletý kanadský mladík si v noci na pondělí připsal první branku v letošním play off a zajistil to, že se série ještě naposled přestěhuje do Bostonu, kde se definitivně rozhodne o postupujícím.

Washington Capitals - Boston Bruins 3:4 po prodloužení (1:2, 1:0, 1:1; 0:1)
Branky: 10. Green, 40. Chimera (Hamrlík), 46. Ovečkin - 6. Peverley, 17. Krejčí, 52. Ference, 64. Seguin (Krejčí).

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud