23. dubna 2024 • 07:14

Přestupy NHL ONLINE: Buffalo bere kouče, s nímž hrálo naposledy play off

Autor: iSport.cz
TOP VIDEA
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
Zima dohnal(a) Slavii, Trpišovského díl viny. Sparta má víc herní nadstavby
VŠECHNA VIDEA ZDE

Sledujte podpisy, trejdy, pohyby mezi farmářskými a hlavními týmy a veškeré dění kolem nejlepší hokejové soutěže světa NHL na iSport.cz ONLINE. V pátek 8. března v 21 hodin se uzavřely přestupy, které sledují redaktoři Adam Papoušek a Patrik Czepiec.



ONLINE PŘENOS - Sledujte souhrn změn v NHL
Všechny dny
Všechny zprávy Důležité Foto Video Sociální sítě Česká účast
Anaheim Anaheim Arizona Arizona Boston Boston Buffalo Buffalo Calgary Calgary Carolina Carolina Chicago Chicago Colorado Colorado Columbus Columbus Dallas Dallas Detroit Detroit Edmonton Edmonton Florida Florida LA Kings LA Kings Las Vegas Las Vegas Minnesota Minnesota Montreal Montreal Nashville Nashville New Jersey New Jersey NY Islanders NY Islanders NY Rangers NY Rangers Ottawa Ottawa Philadelphia Philadelphia Pittsburgh Pittsburgh San Jose San Jose Seattle Seattle St. Louis St. Louis Tampa Tampa Toronto Toronto Vancouver Vancouver Washington Washington Winnipeg Winnipeg
Obnovit
Zprávy ze dne 5. 3. 2024
19:51
5. 3. 2024
Edmonton

Také Edmonton má velký zájem o útočníka Jake Guentzela z Pittsburghu. Ten je momentálně nejlepším útočníkem na trhu a zájem o něj projevují i Vancouver či Vegas. Zámořští experti si však nemyslí, že by Oilers mohli dát Penguins lepší nabídku než právě Canucks či Golden Knights.

Zprávy ze dne 5. 3. 2024
19:42
5. 3. 2024
Vancouver

Na řadě je Filip Hronek! Poté co Vancouver prodloužil o víkendu kontrakt s Eliasem Petterssonem, nyní své oči upřel na českého obránce, kterému po této sezoně končí smlouva. Generální manažer Canucks, Patrik Allvin, se včera sešel s Hronkovým agentem Allanem Walshem. Obě strany chtějí spolupráci prodloužit. Spekuluje se, že by si Hronek od nového ročníku mohl vydělávat v průměru okolo 7 mil. $ ročně.

Zprávy ze dne 5. 3. 2024
19:36
5. 3. 2024
Montreal

Poslední dny začíná být rušno okolo Davida Savarda. Třiatřicetiletý obránce má kontrakt do roku 2025 a platový strop zatěžuje o 3,5 mil. USD. Zkušený bek je v lize respektovaným hráčem díky své obětavosti. V roce 2021 vyhrál Stanley Cup s Tampa Bay Lightning. Kanadský rodák se ovšem vyjádřil, že by rád zůstal v Montrealu i po páteční uzávěrce přestupů.

Zprávy ze dne 5. 3. 2024
19:25
5. 3. 2024
Ottawa

Nenápadným zbožím na trhu by mohl být obránce Erik Brännström. Ottawa Senators prý zvažuje jeho výměnu. Jedná se o jednoho z lepších beků do třetího obranného páru.

Zprávy ze dne 5. 3. 2024
19:21
5. 3. 2024
Seattle

Stěhování čeká Alexe Wennberga. Ten vynechal pondělní trénink i zápas, neboť Seattle ho bude trejdovat. Momentálně největším favoritem na zisk švédského útočníka jsou New York Rangers.

Zprávy ze dne 5. 3. 2024
19:11
5. 3. 2024
St. Louis

Calgary Flames, Ottawa Senators a Toronto Maple Leafs se údajně zajímají o Coltona Parayka ze St. Louis Blues. Problémem je však hráčův kontrakt. Třicetiletý obránce má smlouvu do léta 2030 a v platovém stropu zabírá 6,5 mil. USD.

Zprávy ze dne 5. 3. 2024
19:00
5. 3. 2024
Colorado

Český útočník Ivan Ivan prodloužil kontrakt s Coloradem! S Avalanche si plácl na další dvě sezony. Kontrakt je dvoucestný. Na detaily smlouvy čekáme.

Zprávy ze dne 5. 3. 2024
18:38
5. 3. 2024
Toronto

Kromě Ondřeje Paláta, který nenastoupí do nočního utkání Devils proti Floridě z neznámých důvodů, chybí v tréninku i Čech David Kämpf z Toronta. V jeho případě je nicméně zjevné, že se potýká s nemocí. Trejd se neočekává ani u Paláta, jak jsme dříve informovali, brání mu v tom klauzule o nevyměnitelnosti. Dvojnásobný šampion s Tampou by ji nejprve musel odvolat. 

Zprávy ze dne 5. 3. 2024
18:36
5. 3. 2024
Boston

Útočník Bostonu Jake DeBrusk je typickým hráčem z ohrožené skupiny. Dobíhá mu kontrakt na 4 miliony dolarů, což je velmi výhodná suma. Bruins by v play off bez pochyb mohl pomoci, ale zároveň se čas od času potýká s výkyvy formy, takže pokud by mužstvo okolo Davida Pastrňáka vycítilo šanci na kvalitnější protihodnotu, přestup bude na spadnutí. Dojde k němu?

Zprávy ze dne 5. 3. 2024
17:54
5. 3. 2024
Edmonton

Klubový profil Edmontonu přesdílel příspěvek novináře Boba Stauffera, ve kterém tvrdí, že nebude snadné napodobit loňský příchod Mattiase Ekholma, ale Oilers shání jednoho až dva útočníky a také se snaží o rozšíření zadních řad. Takzvaným retweetem klub v podstatě potvrdil, že jsou úvahy pravdivé. Něco podobného se nestává často. 

Zprávy ze dne 5. 3. 2024
17:47
5. 3. 2024
 

Server Bleacher Report sestavil zajímavý žebříček sedmi týmů, kterým by uzávěrka přestupů mohla přinést víc ztrát než užitku. V žebříčku potenciálně ohrožených klubů jsou New Jersey, Toronto, San Jose, NY Rangers, Edmonton, Boston a Ottawa. Komu se obchodování nepodaří, bude však možné určit až po několika měsících, v horším případě letech. 

Zprávy ze dne 5. 3. 2024
17:37
5. 3. 2024
Philadelphia

Nemalá část hokejistů chce při končící smlouvě vyzkoušet svou hodnotu na trhu volných hráčů. To ovšem není případ obránce Philadelphie Nicka Seelera. Už třicetiletý Američan chce udělat všechno pro to, aby si ho Flyers nechali ve svém středu. „Miluji to tady. A pokud v tomto byznyse najdete místo, kde se cítíte respektovaní, navíc se o vás starají dobře, tak tam prostě chcete zůstat. Vůbec neváhám,“ uvedl zadák. Splní se mu přání?

Zprávy ze dne 5. 3. 2024
17:31
5. 3. 2024
Carolina

Doplnění k Vladimiru Tarasenkovi. Útočník ve službách Ottawy před sezonou odmítl nabídku Caroliny, kde by se nyní ovšem mohl dostat v rámci přestupu. Ve hře je i Florida

Zprávy ze dne 5. 3. 2024
17:21
5. 3. 2024
Pittsburgh

Útočník Pittsburghu Jake Guentzel už trénuje v bezkontaktním dresu. To je velmi zásadní zpráva pro případné zájemce, kterým by mohl pomoci v nadcházejícím play off. Cena útočníka Pens rázem stoupla! 

Zprávy ze dne 5. 3. 2024
17:16
5. 3. 2024
Washington

Restart by nadcházející uzávěrka přestupů v NHL mohla přinést Jevgeniji Kuzněcovovi. Útočník z organizace Capitals po svém návratu z asistenčního programu působí pouze na farmě v AHL, přitom má v sobě stále solidní potenciál. Z hlediska výměny nebude drahý, problém je však jeho aktuální plat 7,8 milionu dolarů.

 

Případný zájemce by šel do rizika a musel by být velmi kreativní při přerozdělení mohutné gáže mezi tři týmy, což ovšem nebude zadarmo. „Kuzy by čerstvý start potřeboval. Dívá se po změně prostředí, a to by mohlo rozhýbat kola, abychom něčeho dosáhli,“ vyjádřil se nedávno generální manažer Washingtonu Brian MacLellan.

Jevgenij Kuzněcov je ve Washingtonu opravdu dlouho, hrával i s Jakubem Vránou
Zprávy ze dne 5. 3. 2024
17:06
5. 3. 2024
Washington

Přestupové spekulace v posledních dnech přitahuje i Anthony Mantha z Washingtonu. Ten dokázal stabilizovat své výkony a patří k příjemným překvapením, Capitals ovšem mohou sázet na předpoklad, že výkonnost devětadvacetiletého Kanaďana, který se do hlavního města USA stěhoval z Detroitu výměnou za Jakuba Vránu, nemusí být tak skvělá dlouhodobě.

 

„Tento rok je to pro mě, řekl bych, trošku jiný. Když jsem poprvé přestupoval, nic jsem od toho neočekával. I když už jsem byl s přítelkyní Caitlyn, neměli jsme ještě dceru. Teď by byl rozdíl, jít s ní do neznáma,“ popsal své obavy Mantha, který hodně těží z náročné letní přípravy.

Zprávy ze dne 5. 3. 2024
16:51
5. 3. 2024
New Jersey

Generální manažer Devils Tom Fitzgerald ve svém dnešním proslovu také uvedl, že neplánuje obchodovat s Tylerem Toffolim. To je dosti překvapivé. New Jersey aktuálně ztrácí na play off osm bodů, navíc Toffoli je v posledním roce současné smlouvy na 4,25 milionu dolarů a nevlastní klauzuli o nevyměnitelnosti. To by naznačovalo, že Devils mají příslib jeho podpisu...

Zprávy ze dne 5. 3. 2024
16:34
5. 3. 2024
 

Ondřej Palát chybí na tréninku Devils, není ovšem příliš pravděpodobné, že by se jeho absence týkala možné změny dresu. Informaci přesdílel oficiální profil New Jersey, navíc Čech má plnou klauzuli o nevyměnitelnosti.

Zprávy ze dne 5. 3. 2024
16:23
5. 3. 2024
New Jersey

Generální manažer New Jersey Tom Fitzgerald promluvil před novináři po včerejším odvolání trenéra Lindyho Ruffa. Dotknul se i plánovaných změn, které se mohou týkat hlavně brankoviště. Za Devils chytá i Čech Vítek Vaněček, aktuálně je ovšem zraněný. 

 

„Jsme na trhu. Pokud získáme dobrou cenu... Naše brankoviště nebylo dostatečně dobré, chceme ho vylepšit. Je to snazší říct než udělat, ale snažím se vykonat správnou věc pro organizaci v krátkém čase, i když mám v hlavě taky dlouhodobý obrázek. Máme slabé starty, to vidíte, nemůžeme to ignorovat. Je to vina nás všech, začíná to u mě, protože tento tým vytvářím. A není dost dobrý. Nemáme v plánu jen doufat, přát si lepší výsledek,“ řekl manažer na právě probíhající tiskové konferenci. 

Vítek Vaněček je aktuálně zraněný
Zprávy ze dne 5. 3. 2024
15:05
5. 3. 2024
St. Louis

Jedny z nejzajímavějších prodejů během uzávěrky přestupů může uskutečnit St. Louis. Server The Athletic sestavil 14 zajímavých výměn s konkrétními mužstvy, jejichž základem jsou útočníci Pavel Bučněvič, Jordan Kyrou a brankář Jordan Binnington. To by znamenalo, že Blues nabídnou v zásadě to nejlepší, co mají k dispozici, a zahájí kompletní přestavbu. I to se může do pátku stát.

Zprávy ze dne 5. 3. 2024
14:41
5. 3. 2024
Ottawa

Už včera jsme vás informovali, že je rušno kolem útočníka Senators Vladimira Tarasenka. Na dvaatřicetiletého Rusa se údajně v Ottawě vyptávalo šest týmů. Konečné slovo ovšem stejně bude na Tarasenkovi, který má ve smlouvě klauzuli o nevyměnitelnosti. Odvolá ji do pátku? Generální manažer Steve Staios o výměnu určitě bude stát, protože hrozí, že v létě Tarasenko uteče bez protihodnoty jako volný hráč. Sens by rádi získali druhé kolo draftu a mladého talenta.

Český brankář Karel Vejmelka v souboji s hvězdným Vladimirem Trasenkem z Ottawy
Zprávy ze dne 5. 3. 2024
11:46
5. 3. 2024
Carolina

Hurikáni jsou ochotni vyměnit zadáka Tonyho DeAngela, kterému se v aktuální sezoně příliš nedaří. I proto jeho cena není vysoká. Carolina si je ochotna nechat 50 % jeho platu ve svých rukách (tedy 837 500 $) a žádá za něj výběr až v 5. kole draftu.

Zprávy ze dne 5. 3. 2024
1:00
5. 3. 2024
Vancouver

Tyleru Myersovi na konci června vyprší pětiletý kontrakt za 30 mil. USD, který s Canucks podepsal v létě 2019. Obě strany jsou nakloněny k tomu, aby spolupráce pokračovala. Je však jasné, že tak velkou smlouvu už Myers nedostane.

Zprávy ze dne 5. 3. 2024
0:54
5. 3. 2024
NY Rangers

Podle posledních informací jsou k zisku Alexe Wennberga nejblíže New York Rangers. Ti také jednají s Anaheimem, protože mají zájem o Franka Vatrana.

Zprávy ze dne 5. 3. 2024
0:35
5. 3. 2024
Boston

Pavel Zacha se účastní předzápasového rozbruslení. Zdá se, že do dnešního utkání proti Torontu tedy nastoupí.

Zprávy ze dne 5. 3. 2024
0:22
5. 3. 2024
Las Vegas

Do sestavy Golden Knights by se měl dnes vrátit Jack Eichel, kterého Vegas odstranil z listiny dlouhodobě zraněných hráčů. Naopak na ni oficiálně zařadil Marka Stona.

Zprávy ze dne 5. 3. 2024
0:12
5. 3. 2024
Detroit

V sestavě farmářského týmu Detroitu dnes chybí Marco Kasper. Jeden z nejtalentovanějších hráčů organizace. Je možné, že byl povolán do prvního týmu, neboť se Red Wings zranil na 2 týdny kapitán Dylan Larkin. A nebo že by se chystal větší trejd?

Zprávy ze dne 4. 3. 2024
23:54
4. 3. 2024
Colorado

Colorado se údajně vyptávalo na dostupnost Alexe Kerfoota, útočníka Coyotes. Kerfoot barvy Avalanche reprezentoval už v letech 2017 až 2019.

Zprávy ze dne 4. 3. 2024
23:45
4. 3. 2024
LA Kings

Posilu na křídlo by rádi získali i Kings z Los Angeles. Vinou zranění týmu totiž chybí Viktor Arvidsson. Údajně mají Králové zájem o Tylera Toffoliho, který v Los Angeles už působil a vyhrál zde i Stanley Cup v roce 2014.

Zprávy ze dne 4. 3. 2024
23:34
4. 3. 2024
 

Od začátku sezony, která oficiálně startuje vždy 1. července, bylo odvoláno už 8 trenérů. Mike Babcock (Columbus), Jay Woodcroft (Edmonton), Dean Evason (Minnesota), Craig Berube (St. Louis), DJ Smith (Ottawa), Lane Lambert (NY Islanders), Todd McLellan (Los Angeles) a Lindy Ruff (New Jersey).

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud