18. dubna 2024 • 18:14

Přestupy NHL ONLINE: Olympijský šampion (39) ukončil kariéru

Autor: iSport.cz
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
VŠECHNA VIDEA ZDE

Sledujte podpisy, trejdy, pohyby mezi farmářskými a hlavními týmy a veškeré dění kolem nejlepší hokejové soutěže světa NHL na iSport.cz ONLINE. V pátek 8. března v 21 hodin se uzavřely přestupy, které sledují redaktoři Adam Papoušek a Patrik Czepiec.



ONLINE PŘENOS - Sledujte souhrn změn v NHL
1. 9. 2016
Všechny zprávy Důležité Foto Video Sociální sítě
Anaheim Anaheim Arizona Arizona Boston Boston Buffalo Buffalo Calgary Calgary Carolina Carolina Chicago Chicago Colorado Colorado Columbus Columbus Dallas Dallas Detroit Detroit Edmonton Edmonton Florida Florida LA Kings LA Kings Las Vegas Las Vegas Minnesota Minnesota Montreal Montreal Nashville Nashville New Jersey New Jersey NY Islanders NY Islanders NY Rangers NY Rangers Ottawa Ottawa Philadelphia Philadelphia Pittsburgh Pittsburgh San Jose San Jose Seattle Seattle St. Louis St. Louis Tampa Tampa Toronto Toronto Vancouver Vancouver Washington Washington Winnipeg Winnipeg
Obnovit
Zprávy ze dne 1. 9. 2016
07:16
1. 9. 2016
 
ČTVRTEK 1. ZÁŘÍ
Zprávy ze dne 1. 9. 2016
07:35
1. 9. 2016
 

POZVÁNKA DO KEMPU - Před pár dny Colorado pozvalo do kempu Reneho Bourquea, teď přidalo i jmenovce Gabriela Bourquea. Pětadvacetileté křídlo od ročníku 2011/12 bojovalo v barvách Nashvillu, ale uplynulou sezonu se rval hráč spíš sám se sebou. Kvůli zraněním nastoupil jen ke 22 zápasům a vstřelil jediný gól.

Zprávy ze dne 1. 9. 2016
07:14
1. 9. 2016
 

KONEC KARIÉRY - Po šestnácti sezonách v NHL končí s hokejem vynikající americký útočník, nováček roku 2000 a dvojnásobný vítěz Stanley Cupu Scott Gomez. Šikovný playmaker spojil svou kariéru především s New Jersey, ale hájil také barvy Rangers, Montrealu, San Jose, New Jersey, St.Louis a naposledy Ottawy. "Je strašně zvláštní si představit, že už nikdy nebudu hrát hokej," řekl Gomez pro Alaska Dispatch News. První Hispánec v NHL končí z důvodu omlazování. Už v uplynulé sezoně měl potíže získat práci, probil se kempem St.Louis, potkal ho trejd do Ottawy, jeho role v týmech i přes slušné výkony ale nebyla důstojná.

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud