19. dubna 2024 • 11:00

Přestupy NHL ONLINE: Olympijský šampion (39) ukončil kariéru

Autor: iSport.cz
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Sledujte podpisy, trejdy, pohyby mezi farmářskými a hlavními týmy a veškeré dění kolem nejlepší hokejové soutěže světa NHL na iSport.cz ONLINE. V pátek 8. března v 21 hodin se uzavřely přestupy, které sledují redaktoři Adam Papoušek a Patrik Czepiec.



ONLINE PŘENOS - Sledujte souhrn změn v NHL
30. 9. 2016
Všechny zprávy Důležité Foto Video Sociální sítě
Anaheim Anaheim Arizona Arizona Boston Boston Buffalo Buffalo Calgary Calgary Carolina Carolina Chicago Chicago Colorado Colorado Columbus Columbus Dallas Dallas Detroit Detroit Edmonton Edmonton Florida Florida LA Kings LA Kings Las Vegas Las Vegas Minnesota Minnesota Montreal Montreal Nashville Nashville New Jersey New Jersey NY Islanders NY Islanders NY Rangers NY Rangers Ottawa Ottawa Philadelphia Philadelphia Pittsburgh Pittsburgh San Jose San Jose Seattle Seattle St. Louis St. Louis Tampa Tampa Toronto Toronto Vancouver Vancouver Washington Washington Winnipeg Winnipeg
Obnovit
Zprávy ze dne 30. 9. 2016
08:14
30. 9. 2016
 
PÁTEK 30. ZÁŘÍ
Zprávy ze dne 30. 9. 2016
09:37
30. 9. 2016
 

SPEKULACE - Chránění volní hráči Hampus Lindholm z Anaheimu a Nikita Kučerov z Tampy Bay se neobjeví v kempech svých týmů do té doby, než budou mít podepsané nové kontrakty. "Jednáme už nějakou dobu a prohodili jsme si plno návrhu. Pracujeme na tom, aby všechno bylo co nejdříve vyřešeno," řekl pro NHL.com Lindholmův agent Claude Lemieux. Naopak další volný hráč Rasmus Ristolainen dostal od Buffala povolení a s klubem smí trénovat i když na smlouvu stále čeká.

Zprávy ze dne 30. 9. 2016
09:27
30. 9. 2016
 

KONEC V KEMPU - Mnoho hokejistů končí každý den na zkouškách v týmech NHL a musí si hledat nové angažmá a sem tam se mezi partu neznámých nachomýtnou i ozkoušená jména. U Blues například skončil čtyřiatřicetiletý Yan Stastny, bratr slavnějšího Paula. V Columbusu se zase neprosadil o rok mladší Patrick Dwyer, který má v NHL odehráno 416 zápasů. Oba vloni nastupovali v Evropě, první jmenovaný v Německu, druhý ve Švédsku.

Zprávy ze dne 30. 9. 2016
08:13
30. 9. 2016
 

PODPIS - Obránce Ondřej Vála podepsal tříletou nováčkovskou smlouvu v NHL s Dallasem. Osmnáctiletého odchovance Pardubic si sice nikdo nevybral v červnu na draftu, ale Stars jej pozvali do přípravného kempu nováčků, kde upoutal. V současné době působí Vála v juniorské WHL v Kamloops, kde už strávil minulou sezonu. "Ondřej ukázal, že má dobré parametry a fyzické předpoklady. Na juniorské úrovni předvádí zodpovědnou defenzivní hru. Byl s naším týmem na turnaji v Traverse City a těšíme se, že se bude se bude dále zlepšovat pod Donem Hayem a trenérským týmem v Kamloops," řekl oficiálním stránkám klubu generální manažer Dallasu Jim Nill. Více informací ZDE.

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud