19. dubna 2024 • 11:00

Přestupy NHL ONLINE: Olympijský šampion (39) ukončil kariéru

Autor: iSport.cz
TOP VIDEA
Koubkův majstrštyk: Osm nul a LM pro Česko. Další krok: smlouva a boj o titul?
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
VŠECHNA VIDEA ZDE

Sledujte podpisy, trejdy, pohyby mezi farmářskými a hlavními týmy a veškeré dění kolem nejlepší hokejové soutěže světa NHL na iSport.cz ONLINE. V pátek 8. března v 21 hodin se uzavřely přestupy, které sledují redaktoři Adam Papoušek a Patrik Czepiec.



ONLINE PŘENOS - Sledujte souhrn změn v NHL
25. 8. 2020
Všechny zprávy Důležité Foto Video Sociální sítě
Anaheim Anaheim Arizona Arizona Boston Boston Buffalo Buffalo Calgary Calgary Carolina Carolina Chicago Chicago Colorado Colorado Columbus Columbus Dallas Dallas Detroit Detroit Edmonton Edmonton Florida Florida LA Kings LA Kings Las Vegas Las Vegas Minnesota Minnesota Montreal Montreal Nashville Nashville New Jersey New Jersey NY Islanders NY Islanders NY Rangers NY Rangers Ottawa Ottawa Philadelphia Philadelphia Pittsburgh Pittsburgh San Jose San Jose Seattle Seattle St. Louis St. Louis Tampa Tampa Toronto Toronto Vancouver Vancouver Washington Washington Winnipeg Winnipeg
Obnovit
Zprávy ze dne 25. 8. 2020
18:28
25. 8. 2020
 

VÝMĚNA – Velký trejd proběhl v úterý mezi Torontem a Pittsburghem. V rámci ní se stěhuje šest hráčů a jedna draftová volba. Do organizace Penguins míří útočníci Kasperi Kapanen a Pontus Aberg a obránce Jesper Lindgren, opačným směrem pak putují útočníci Evan Rodrigues a Filip Hallander a obránce David Warsofsky. Pittsburgh zároveň do Kanady poslal svou volbu v prvním kole letošního draftu, na kterém Penguins měli vybírat z 15. místa.

Zprávy ze dne 25. 8. 2020
12:35
25. 8. 2020
 

PODPIS - Red Wings podepsali s útočníkem Robbym Fabbrim nový dvouletý kontrakt. Smlouva má průměrnou roční hodnotu 2,95 mil. dolarů. Aktuálně si přitom 24letý Kanaďan vydělává jen 900 tisíc. Fabbri, který se mohl stát chráněným volným hráčem, odehrál v této sezóně 52 zápasů, v nichž vstřelil 14 branek a nastřádal 31 bodů. Do Detroitu se přitom dostal až v listopad ze St. Louis výměnou za centra Jacoba DeLaRosu.

Zprávy ze dne 25. 8. 2020
12:30
25. 8. 2020
 

PODPIS - Útočník Blake Speers podepsal s Arizonou novou roční dvoucestnou smlouvu. 23letý Kanaďan, který přišel do týmu ve výměně s Taylorem Hallem, strávil dosavadní kariéru v AHL. Obránce Josh Maniscalco podepsal tříletou nováčkovskou smlouvu s Pittsburghem. 21letý Američan působil poslední dva roky na Arizonské státní univerzitě.

Zprávy ze dne 25. 8. 2020
12:15
25. 8. 2020
 

PODPIS - Brankář Zach Fucale podepsal jako volný hráč roční dvoucestnou smlouvu s Washingtonem. 25letý Kanaďan, který byl draftován Montrealem v roce 2013 z 36. místa, se doposud pohyboval na rozmezí AHL a ECHL. 

Zprávy ze dne 25. 8. 2020
12:00
25. 8. 2020
 

SPEKULACE - Zámořští novináři přišli s informací, že se po této sezoně budou dít v Calgary velké věci. Flames nezvládli podruhé v řadě sérii prvního kola a přinesli tak svým fanoušků další zklamání. Podle zákulisních zvěstí se s týmem rozloučí zadáci Travis Hamonic a TJ Brodie. Oběma končí smlouva a mohou se stát nechráněnými volnými hráči. Tím to však nekončí. Reportér Brian Costello z The Hockey News si myslí, že na odchodu by mohli být i hvězdní útočníci Johnny Gaudreau a Sean Monahan. „Jsou jako dynamit v základní části, ale nemají v sobě to, aby mohli být rozdílovými hráči v play-off,“ uvádí Costello a dodává, že generální manažer Brad Treliving viděl dost na to, aby si uvědomil, že je čas na změnu. Do diskuze o budoucnosti Flames se přidal i známý insider Pierre LeBrun, jenž poznamenal, že toto play off bylo rozhodující pro odstartování výraznějších změn.

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud