24. dubna 2024 • 20:55

Přestupy NHL ONLINE: Skončil Zadinův trenér. Koučoval i v Praze

Autor: iSport.cz
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Sledujte podpisy, trejdy, pohyby mezi farmářskými a hlavními týmy a veškeré dění kolem nejlepší hokejové soutěže světa NHL na iSport.cz ONLINE. V pátek 8. března v 21 hodin se uzavřely přestupy, které sledují redaktoři Adam Papoušek a Patrik Czepiec.



ONLINE PŘENOS - Sledujte souhrn změn v NHL
21. 2. 2020
Všechny zprávy Důležité Foto Video Sociální sítě
Anaheim Anaheim Arizona Arizona Boston Boston Buffalo Buffalo Calgary Calgary Carolina Carolina Chicago Chicago Colorado Colorado Columbus Columbus Dallas Dallas Detroit Detroit Edmonton Edmonton Florida Florida LA Kings LA Kings Las Vegas Las Vegas Minnesota Minnesota Montreal Montreal Nashville Nashville New Jersey New Jersey NY Islanders NY Islanders NY Rangers NY Rangers Ottawa Ottawa Philadelphia Philadelphia Pittsburgh Pittsburgh San Jose San Jose Seattle Seattle St. Louis St. Louis Tampa Tampa Toronto Toronto Vancouver Vancouver Washington Washington Winnipeg Winnipeg
Obnovit
Zprávy ze dne 21. 2. 2020
11:30
21. 2. 2020
 
PÁTEK 21. ÚNORA
Zprávy ze dne 21. 2. 2020
22:10
21. 2. 2020
 

PODPIS - Český gólman si pojistil budoucnost v NHL. Pavel Francouz přesvědčil vedení Colorada a podepsalo s ním smlouvy na další dva roky. Reprezentační brankář si navíc finančně polepší, ročně by si měl přijít na 2 miliony dolarů. "Pavel je důležitou součástí našeho týmu tuto sezonu a daří se mu velice dobře, obzvláště když ho nejvíc potřebujeme. Je to těžce pracující profesionál a velký spoluhráč, který si získal příležitost v NHL," řekl Joe Sakic, generální manažer Avalanche na adresu devětadvacetiletého rodáka z Plzně.  

 

Zprávy ze dne 21. 2. 2020
19:00
21. 2. 2020
 

VÝMĚNA - Nedávné spekulace se potvrdily, česká kolonie u lídra Atlantické divize se rozšiřuje. Útočník Ondřej Kaše byl vyměněn z Anaheimu do Bostonu. Ducks za čtyřiadvacetiletého rodáka z Kadaně získávají zkušeného forvarda Davida Backese, mladého švédského beka Axela Anderssona a volbu v prvním kole draftu 2020. Kaše, který se tak stává novým parťákem Davida Pastrňáka a Davida Krejčího, odehrál v nynější sezoně 49 zápasů, v nichž si připsal 23 kanadských bodů za 7 gólů a 16 asistencí.

 

Zprávy ze dne 21. 2. 2020
11:27
21. 2. 2020
 

SPEKULACE - Čtvrteční noc byla v zámoří klidnější, k většímu trejdu nedošlo, ale debat bylo dostatek. Hojně zmiňovaný je například sedmadvacetiletý ruský útočník Vladislav Namestnikov z Ottawy, o kterého má prý zájem více klubů a generální manažer Pierre Dorion zvažuje několik nabídek. Poptávají se prý Toronto, Winnipeg, Colorado či Columbus. Obchodovat by se tedy mohlo i u Leafs, kteří se možná zbaví obránce Tysona Barrieho, jehož letní přesun z Colorada úplně neklapl.

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud