19. dubna 2024 • 11:00

Přestupy NHL ONLINE: Olympijský šampion (39) ukončil kariéru

Autor: iSport.cz
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Sledujte podpisy, trejdy, pohyby mezi farmářskými a hlavními týmy a veškeré dění kolem nejlepší hokejové soutěže světa NHL na iSport.cz ONLINE. V pátek 8. března v 21 hodin se uzavřely přestupy, které sledují redaktoři Adam Papoušek a Patrik Czepiec.



ONLINE PŘENOS - Sledujte souhrn změn v NHL
4. 5. 2020
Všechny zprávy Důležité Foto Video Sociální sítě
Anaheim Anaheim Arizona Arizona Boston Boston Buffalo Buffalo Calgary Calgary Carolina Carolina Chicago Chicago Colorado Colorado Columbus Columbus Dallas Dallas Detroit Detroit Edmonton Edmonton Florida Florida LA Kings LA Kings Las Vegas Las Vegas Minnesota Minnesota Montreal Montreal Nashville Nashville New Jersey New Jersey NY Islanders NY Islanders NY Rangers NY Rangers Ottawa Ottawa Philadelphia Philadelphia Pittsburgh Pittsburgh San Jose San Jose Seattle Seattle St. Louis St. Louis Tampa Tampa Toronto Toronto Vancouver Vancouver Washington Washington Winnipeg Winnipeg
Obnovit
Zprávy ze dne 4. 5. 2020
15:30
4. 5. 2020
 

PODPIS - Z Helsinek do kolébky hokeje míří poslední mistr světa. Vedení Toronta uzavřelo roční nováčkovský kontrakt s finským obráncem Mikkem Lehtonenem. Šestadvacetiletý zadák měl ještě sezonu platnou smlouvu s Jokeritem, lasu z NHL ale neodolal. Majitel zlaté medaile ze šampionátu z Bratislavy 2019 patřil k nejlepším obráncům minulé sezony KHL, během 60 zápasů základní části si připsal 49 kanadských bodů za 17 gólů a 32 asistencí.

 

Zprávy ze dne 4. 5. 2020
11:15
4. 5. 2020
 

ODCHOD - Dřívější spekulace se potvrdily. Český útočník Lukáš Radil se po dvou letech loučí s organizací San Jose Sharks a vrací se zpět do KHL, kde bude znovu oblékat dres Spartaku Moskva. Podpis účastníka olympijských her v roce 2018 pro stanici R-Sport potvrdil viceprezident a generální manažer klubu Alexej Žamnov. V moskevském týmu, který vede trenér Oleg Znarok, přidá devětadvacetiletý rodák z Čáslavi již čtvrtou sezonu a opět se potká s krajanem Robinem Hanzlem. Radil odehrál v NHL celkem 56 zápasů, ve kterých si připsal sedm gólů a čtyři asistence.    

 

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud