23. dubna 2024 • 07:14

Přestupy NHL ONLINE: Buffalo bere kouče, s nímž hrálo naposledy play off

Autor: iSport.cz
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Sledujte podpisy, trejdy, pohyby mezi farmářskými a hlavními týmy a veškeré dění kolem nejlepší hokejové soutěže světa NHL na iSport.cz ONLINE. V pátek 8. března v 21 hodin se uzavřely přestupy, které sledují redaktoři Adam Papoušek a Patrik Czepiec.



ONLINE PŘENOS - Sledujte souhrn změn v NHL
18. 6. 2020
Všechny zprávy Důležité Foto Video Sociální sítě
Anaheim Anaheim Arizona Arizona Boston Boston Buffalo Buffalo Calgary Calgary Carolina Carolina Chicago Chicago Colorado Colorado Columbus Columbus Dallas Dallas Detroit Detroit Edmonton Edmonton Florida Florida LA Kings LA Kings Las Vegas Las Vegas Minnesota Minnesota Montreal Montreal Nashville Nashville New Jersey New Jersey NY Islanders NY Islanders NY Rangers NY Rangers Ottawa Ottawa Philadelphia Philadelphia Pittsburgh Pittsburgh San Jose San Jose Seattle Seattle St. Louis St. Louis Tampa Tampa Toronto Toronto Vancouver Vancouver Washington Washington Winnipeg Winnipeg
Obnovit
Zprávy ze dne 18. 6. 2020
15:50
18. 6. 2020
 

KONEC KARIÉRY - Třicetiletý ruský útočník Nikita Filatov se rozhodl předčasně ukončit kariéru a zkusit štěstí v podnikání. Šestka draftu z roku 2008 a několikrát oceněný mládežnický reprezentant Sborné by měl spolupracovat s agentem Sergejem Isakovem. V minulé sezoně hrál za Spartak Moskva, Ufu a Něftěkams hrající nižší ruskou ligu VHL.

Zprávy ze dne 18. 6. 2020
12:30
18. 6. 2020
 

NOVINKA - Čistka v Buffalu nabrala neuvěřitelných rozměrů. Po vyhozeném GM Jasonu Botterillovi si musí hledat novou práci dalších 21 zaměstnanců. Klub opouští deset amatérských skautů, ředitel amatérského skautingu i jeho asistent. Z profi skautingu končí sedmašedesátiletý John Van Boxmeer, bývalý hokejista Sabres, asistent trenéra a hlavní kouč Rochesteru v AHL. Z třinácti propuštěných lidí pracujících dosud ve skautingu bylo jedenáct angažováno Botterillem. „Bezprecedentní krvácení. Pokud chtěli majitelé Pegulovi zeštíhlit, tak toho dosáhli. Personál skautingu se smrskl na sedm lidí,“ napsal na twitteru Frank Seravalli, reportér kanadského Sports Network. Komentátor Pierre LeBrun se omezil na jediné slovo: „Brutální.“  

Zprávy ze dne 18. 6. 2020
9:42
18. 6. 2020
 

PODPIS - Švédský gólman Arvid Holm, který dosud chytal za švédský Färjestad, míří do NHL. Dohodl se na nováčkovské smlouvě s Winnipegem, který ho získal v draftu NHL před třemi lety. Holm měl povedený uplynulý ročník, absolvoval 31 utkání SHL s úspěšností zásahů 91,5 procent.

Zprávy ze dne 18. 6. 2020
9:30
18. 6. 2020
 

PODPIS - Ruský brankář Artěm Zagidulin pokračuje v Calgary, s vedením klubu se dohodl na roční dvoucestné smlouvě. Bývalý gólman Magnitogorsku přišel k Flames loni a v organizaci plnil roli trojky, čas v brance si dělí David Rittich a Cam Talbot. V NHL se Zagidulin zatím neobjevil, během uplynulé sezony odchytal 30 utkání za farmářský tým Stockton Heat.

Zprávy ze dne 18. 6. 2020
9:15
18. 6. 2020
 

PODPIS - Útočník Ryan Reaves bude nadále působit ve Vegas Golden Knights, s vedením klubu se dohodl na nové dvouleté smlouvě. Ročně si v průměru vydělá 1,75 miliónu dolarů. Reaves v uplynulé sezoně sehrál 71 utkání NHL, zaznamenal 8 gólů a 7 nahrávek. Dřív nastupoval také za St. Louis a Pittsburgh. „Skutečně dobrý podpis pro naši organizaci. Pro náš tým se stal cenným hráčem. V lize ho hodně lidí respektuje, ať už spoluhráči nebo protivníci. Myslím, že svoji tvrdou hrou odvádí opravdu dobrou práci. Je to inteligentní hráč. Realizační tým si velmi cení toho, co dělá pro náš tým,“ uvedl generální manažer organizace Kelly McCrimmon. 

Zprávy ze dne 18. 6. 2020
9:00
18. 6. 2020
 

NOVINKA - K razantní změně došlo v organizaci Buffala Sabres. Jason Botterill byl propuštěn z pozice generálního manažera a na jeho místo nastoupí Kevyn Adams. Více si přečtěte ZDE.

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud