23. dubna 2024 • 07:14

Přestupy NHL ONLINE: Buffalo bere kouče, s nímž hrálo naposledy play off

Autor: iSport.cz
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Sledujte podpisy, trejdy, pohyby mezi farmářskými a hlavními týmy a veškeré dění kolem nejlepší hokejové soutěže světa NHL na iSport.cz ONLINE. V pátek 8. března v 21 hodin se uzavřely přestupy, které sledují redaktoři Adam Papoušek a Patrik Czepiec.



ONLINE PŘENOS - Sledujte souhrn změn v NHL
2. 9. 2020
Všechny zprávy Důležité Foto Video Sociální sítě
Anaheim Anaheim Arizona Arizona Boston Boston Buffalo Buffalo Calgary Calgary Carolina Carolina Chicago Chicago Colorado Colorado Columbus Columbus Dallas Dallas Detroit Detroit Edmonton Edmonton Florida Florida LA Kings LA Kings Las Vegas Las Vegas Minnesota Minnesota Montreal Montreal Nashville Nashville New Jersey New Jersey NY Islanders NY Islanders NY Rangers NY Rangers Ottawa Ottawa Philadelphia Philadelphia Pittsburgh Pittsburgh San Jose San Jose Seattle Seattle St. Louis St. Louis Tampa Tampa Toronto Toronto Vancouver Vancouver Washington Washington Winnipeg Winnipeg
Obnovit
Zprávy ze dne 2. 9. 2020
20:28
2. 9. 2020
 

PŘESTUP - Loňský vítěz Stanleyova poháru St. Louis vyměnil brankáře Jakea Allena do Montrealu za volby v třetím a sedmém kole letošního draftu hokejové NHL. Blues se tím zbavili gólmanova platu ve výši 4,35 milionu dolarů za sezonu a uvolnili si místo pod platovým stropem, které chtějí využít k udržení kapitána Alexe Pietrangela. Klíčovému obránci dobíhá sedmiletý kontrakt, díky kterému si v této sezoně vydělal 7,5 milionu dolarů.

Třicetiletý Allen mění v NHL dres poprvé v kariéře. Hráčem St. Louis byl od roku 2008, poprvé si za tým zachytal o čtyři roky později. Loni sice začal sezonu jako jednička Blues, ale po špatných výsledcích o tuto pozici přišel. V tažení za historickým triumfem ve Stanley Cupu kryl záda Jordanu Binningtonovi, na kterého se vedení rozhodlo vsadit i v budoucnu.

V Montrealu bude Allen dvojkou za hvězdným Careym Pricem.

 

Zprávy ze dne 2. 9. 2020
19:06
2. 9. 2020
 

PODPIS - Todd Reirden se v NHL vrací do Pittsburghu, kde bude asistentem hlavního kouče Mikea Sullivana. S vedením Penguins se devětačtyřicetiletý bývalý obránce dohodl na spolupráci krátce poté, co ho po vyřazení z play off propustil ze svých služeb Washington. V roli asistenta působil v Pittsburghu už v letech 2010 až 2014 před odchodem k mužstvu Capitals.

Generální manažer Pittsburghu Jim Rutherford dnes také oznámil, že klub angažoval jako dalšího asistenta Mikea Vellucciho. Reirden bude mít na starost defenzivu a přesilovky, Vellucci by měl pracovat hlavně s útočníky a věnovat se hře v oslabení.

Zprávy ze dne 2. 9. 2020
18:00
2. 9. 2020
 

PODPIS - Hokejisté Floridy mají v NHL nového generálního manažera, tři týdny po odchodu Dalea Tallona byl jeho nástupcem jmenován Bill Zito. Pětapadesátiletý bývalý právník má za sebou sedmileté působení v managementu Columbusu. V roce 2018 byl generálním manažerem reprezentačního týmu USA, který získal bronz na mistrovství světa v Dánsku.

"Přijal jsem tuto nabídku s pokorou, ale zároveň ji beru jako poctu. Tenhle tým má velký potenciál a už se nemohu dočkat, až začneme společně budovat něco výjimečného," prohlásil rodák z Pittsburghu Zito.

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud