24. dubna 2024 • 20:55

Přestupy NHL ONLINE: Skončil Zadinův trenér. Koučoval i v Praze

Autor: iSport.cz
TOP VIDEA
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
SESTŘIH: Everton - Liverpool 2:0. Překvapení v Merseyside derby, Reds se vzdaluje titul
VŠECHNA VIDEA ZDE

Sledujte podpisy, trejdy, pohyby mezi farmářskými a hlavními týmy a veškeré dění kolem nejlepší hokejové soutěže světa NHL na iSport.cz ONLINE. V pátek 8. března v 21 hodin se uzavřely přestupy, které sledují redaktoři Adam Papoušek a Patrik Czepiec.



ONLINE PŘENOS - Sledujte souhrn změn v NHL
7. 2. 2016
Všechny zprávy Důležité Foto Video Sociální sítě
Anaheim Anaheim Arizona Arizona Boston Boston Buffalo Buffalo Calgary Calgary Carolina Carolina Chicago Chicago Colorado Colorado Columbus Columbus Dallas Dallas Detroit Detroit Edmonton Edmonton Florida Florida LA Kings LA Kings Las Vegas Las Vegas Minnesota Minnesota Montreal Montreal Nashville Nashville New Jersey New Jersey NY Islanders NY Islanders NY Rangers NY Rangers Ottawa Ottawa Philadelphia Philadelphia Pittsburgh Pittsburgh San Jose San Jose Seattle Seattle St. Louis St. Louis Tampa Tampa Toronto Toronto Vancouver Vancouver Washington Washington Winnipeg Winnipeg
Obnovit
Zprávy ze dne 7. 2. 2016
14:57
7. 2. 2016
 
NEDĚLE 7. ÚNORA
Zprávy ze dne 7. 2. 2016
17:09
7. 2. 2016
 

SPEKULACE - Montreal po bídných výkonech z posledních týdnů boj o play off rozhodně nevzdává, ale zároveň poslouchá nabídky na některé ze svých hráčů. Podle Ottawa Sun by mohli odejít útočníci Tomáš Fleischmann či Dale Weise a obránce Tom Gilbert. Všem končí po sezoně smlouva.

Zprávy ze dne 7. 2. 2016
14:55
7. 2. 2016
 

KONEC KARIÉRY - Jedenačtyřicetiletý útočník Todd Bertuzzi to sice oficiálně nikdy neoznámil, ale poté, co vyšlo najevo, že jako asitstent trénuje tým malých chlapců v Oaklandu, je jasné, že s profikariérou je konec. v NHL hrál naposledy v sezoně 2013/14, v uplynulém ročníku se ještě pokoušel prosadit na farmě Ottawy v Binghamtonu, ale ve finále naskočil jen do dvou zápasů. Celkem v nejlepší lize světa odehrál v barvách Islanders, Vancouveru, Floridy, Detroitu, Anaheimu a Calgary 1159 utkání a připsal si 770 bodů (314+456).

Zprávy ze dne 7. 2. 2016
14:49
7. 2. 2016
 

ODCHOD Z NHL - V zámoří ho sice teď neuvidíme, ale jeho návrat na led je velkou událostí. Kdysi velmi talentovaný bek Joni Pitkänen utrpěl před téměř třemi lety velmi nepříjemnou zlomeninu kotníku a od té doby nebylo jisté, jestli ještě někdy bude hrát. Bývalý zadák Philadelphie a Caroliny, kvůli jehož zranění byl zaveden v NHL hybridní icing, podepsal smlouvu s finským Oulu a kdo ví, jestli se ještě někdy do zámoří nevrátí.

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud