19. dubna 2024 • 11:00

Přestupy NHL ONLINE: Olympijský šampion (39) ukončil kariéru

Autor: iSport.cz
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Sledujte podpisy, trejdy, pohyby mezi farmářskými a hlavními týmy a veškeré dění kolem nejlepší hokejové soutěže světa NHL na iSport.cz ONLINE. V pátek 8. března v 21 hodin se uzavřely přestupy, které sledují redaktoři Adam Papoušek a Patrik Czepiec.



ONLINE PŘENOS - Sledujte souhrn změn v NHL
14. 9. 2016
Všechny zprávy Důležité Foto Video Sociální sítě
Anaheim Anaheim Arizona Arizona Boston Boston Buffalo Buffalo Calgary Calgary Carolina Carolina Chicago Chicago Colorado Colorado Columbus Columbus Dallas Dallas Detroit Detroit Edmonton Edmonton Florida Florida LA Kings LA Kings Las Vegas Las Vegas Minnesota Minnesota Montreal Montreal Nashville Nashville New Jersey New Jersey NY Islanders NY Islanders NY Rangers NY Rangers Ottawa Ottawa Philadelphia Philadelphia Pittsburgh Pittsburgh San Jose San Jose Seattle Seattle St. Louis St. Louis Tampa Tampa Toronto Toronto Vancouver Vancouver Washington Washington Winnipeg Winnipeg
Obnovit
Zprávy ze dne 14. 9. 2016
07:04
14. 9. 2016
 
STŘEDA 14. ZÁŘÍ
Zprávy ze dne 14. 9. 2016
08:00
14. 9. 2016
 

SPEKULACE - Start kempů se pomalu blíží, ale kolem Patrika Eliáše se toho mnoho neděje. Jde spíše o status quo. Čtyřicetiletý útočník se pomalu zotavuje z operace a zvyká si na bruslení. "Nemáme žádný přesný termín. Patrik sám bruslí a co dál se teprve uvidí. Už dříve nám dal najevo, že by chtěl hrát za New Jersey," řekl generální manažer Ray Shero pro Northjersey.com.

Zprávy ze dne 14. 9. 2016
07:02
14. 9. 2016
 

POZVÁNKA DO KEMPU - Vancouver uvítá ve svém kempu finského útočníka Tuomo Ruutua, který je ale stínem kdysi úspěšného produktivního hráče. V uplynulé sezoně si připsal ve 33 zápasech za New Jersey jen nahrávku. Dres Canucks se pokusí vybojovat také někdejší devítka draftu James Sheppard, který poslední rok hrál v Klotenu a šestadvacetiletý brankář Kevin Carr, který má zkušenosti jen z ECHL. Dalším hráčem, který se do NHL zkusí dostat přes kemp, je zkušený bijec Mike Brown, jenž hraje nejlepší ligu světa od ročníku 2007/08. Vyzkouší ho Columbus.

Zprávy ze dne 14. 9. 2016
06:52
14. 9. 2016
 

SPEKULACE - Český útočník Tomáš Fleischmann se v uplynulém ročníku o NHL musel poprat v kempu, ale nakonec zažil solidní sezonu v barvách Montralu a Chicaga. V 57 zápasech posbíral 10 gólů a stejný počet nahrávek a zahrál si i ve čtyřech zápasech play off. Zdá se, že letos bude jeho cesta podobná, navíc je o dvaatřicetiletého borce zájem. Jeho agent potvrdil, že ve svém předsezonním kempu by ho rádo vidělo hned 8 týmů.

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud