19. dubna 2024 • 11:00

Přestupy NHL ONLINE: Olympijský šampion (39) ukončil kariéru

Autor: iSport.cz
TOP VIDEA
Koubkův majstrštyk: Osm nul a LM pro Česko. Další krok: smlouva a boj o titul?
Rock vs. Cataloni. Liverpool proti Londýnu v Oktagonu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Sledujte podpisy, trejdy, pohyby mezi farmářskými a hlavními týmy a veškeré dění kolem nejlepší hokejové soutěže světa NHL na iSport.cz ONLINE. V pátek 8. března v 21 hodin se uzavřely přestupy, které sledují redaktoři Adam Papoušek a Patrik Czepiec.



ONLINE PŘENOS - Sledujte souhrn změn v NHL
1. 2. 2017
Všechny zprávy Důležité Foto Video Sociální sítě
Anaheim Anaheim Arizona Arizona Boston Boston Buffalo Buffalo Calgary Calgary Carolina Carolina Chicago Chicago Colorado Colorado Columbus Columbus Dallas Dallas Detroit Detroit Edmonton Edmonton Florida Florida LA Kings LA Kings Las Vegas Las Vegas Minnesota Minnesota Montreal Montreal Nashville Nashville New Jersey New Jersey NY Islanders NY Islanders NY Rangers NY Rangers Ottawa Ottawa Philadelphia Philadelphia Pittsburgh Pittsburgh San Jose San Jose Seattle Seattle St. Louis St. Louis Tampa Tampa Toronto Toronto Vancouver Vancouver Washington Washington Winnipeg Winnipeg
Obnovit
Zprávy ze dne 1. 2. 2017
08:30
1. 2. 2017
 
STŘEDA 1. ÚNORA
Zprávy ze dne 1. 2. 2017
16:37
1. 2. 2017
 

KONEC ANGAŽMÁ - Mizerné výsledky donutily vedení St.Louis jednat. Pětašedesátiletý kouč Ken Hitchcock dostal ve své šesté sezoně s klubem padáka a jeho místo zatím zaujal asistent Mike Yeo. Bilance Hitchcocka u Blues se tak zastaví na statistice 248-123-41 v základní části a 20-27 v play off.

Zprávy ze dne 1. 2. 2017
08:33
1. 2. 2017
 

SPEKULACE - Matt Duchene je žhavým kandidátem na výměnu, to není žádná novina. Zprávy o změně dresu stále ještě útočníka Colorada jsou ale čím dál aktuálnější a dál se přidávají nové týmy, které by rády kanadského útočníka získaly pro sebe. Čerstvými zájemci jsou dle zámořských médií Nashville a Montreal.

Zprávy ze dne 1. 2. 2017
08:29
1. 2. 2017
 

SPEKULACE - Arizona má ve svém středu hvězdného gólmana, což Mike Smith potvrdil i nominací na víkendové Utkání hvězd. Jinak je klub stále ve fázi vývoje a na Stanley Cup se pomýšlet nedá. Smithovi už je 34 let a rád by na úspěch v NHL dosáhl, o zbavení se klauzule o nevyměnitelnosti ale nepřemýšlel. "Každý chce být v play off a i já bych chtěl nějaký týmový úspěch. Ale myslím, že tahle organizace jde správným směrem. Věci se pak mohou rychle otočit a já chci být u toho," řekl pro AZ Central.

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud