24. dubna 2024 • 20:55

Přestupy NHL ONLINE: Skončil Zadinův trenér. Koučoval i v Praze

Autor: iSport.cz
TOP VIDEA
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Sledujte podpisy, trejdy, pohyby mezi farmářskými a hlavními týmy a veškeré dění kolem nejlepší hokejové soutěže světa NHL na iSport.cz ONLINE. V pátek 8. března v 21 hodin se uzavřely přestupy, které sledují redaktoři Adam Papoušek a Patrik Czepiec.



ONLINE PŘENOS - Sledujte souhrn změn v NHL
16. 7. 2017
Všechny zprávy Důležité Foto Video Sociální sítě
Anaheim Anaheim Arizona Arizona Boston Boston Buffalo Buffalo Calgary Calgary Carolina Carolina Chicago Chicago Colorado Colorado Columbus Columbus Dallas Dallas Detroit Detroit Edmonton Edmonton Florida Florida LA Kings LA Kings Las Vegas Las Vegas Minnesota Minnesota Montreal Montreal Nashville Nashville New Jersey New Jersey NY Islanders NY Islanders NY Rangers NY Rangers Ottawa Ottawa Philadelphia Philadelphia Pittsburgh Pittsburgh San Jose San Jose Seattle Seattle St. Louis St. Louis Tampa Tampa Toronto Toronto Vancouver Vancouver Washington Washington Winnipeg Winnipeg
Obnovit
Zprávy ze dne 16. 7. 2017
08:31
16. 7. 2017
 

PODPIS - Fanoušci New Jersey měli z první volby draftu radost, ale mluvilo se o možné výměně. Teď už je ale jisté, že Devils s útočníkem Nicem Hischierem počítají. Švýcarský útočník podepsal tříletou nováčkovskou smlouvu, která mu může vynést až 925 tisíc dolarů ročně a číslo můžou navýšit případné bonusy. Hischier se stal prvním Švýcarem, který byl vybrán na draftu jako první a v New Jersey bude nosit dres s číslem 13.

Zprávy ze dne 16. 7. 2017
07:49
16. 7. 2017
 

PODPIS - Obránce Dillon Simpson udržuje rodinné pouto s Edmontonem a bude i nadále. Čtyřiadvacetiletý obránce, jenž v uplynulé sezoně naskočil do tří zápasů NHL, podepsal roční dvoucestný kontrakt s Oilers, který mu vynese 675 tisíc dolarů. Mnozí fanoušci budou znát jeho otce Craiga, který získal v roce 1990 Stanley Cup právě v dresu kanadského celku, kam byl vyměněn z Pittsburghu v rámci výměny za Paula Coffeyho. Roční dvoucestný kontrakt v Edmontonu už má také další bek z Bakersfieldu - Joey LaLeggia.

Zprávy ze dne 16. 7. 2017
07:23
16. 7. 2017
 

PODPIS - U Flyers byl chvíli klid, ale v noci se fanoušci dočkali tří nových kontraktů. Philadelphia si roční dvoucestnou smlouvou pojistila dvojici brankářů. Michalu Neuvirthovi a Brianu Elliottovi bude krýt záda dvojice Anthony Stolarz a Alex Lyon. Zatímco první už zkušenosti z NHL má a je považován za budoucí potenciální jedničku týmu, jeho starší protějšek na svůj první start čeká. Nové dvouleté a dvoucestné smlouvy se pro změnu dočkal útočník Cole Bardreau. Mistr světa do 18 i 20 let je v záložním týmu Flyers zástupcem kapitána a v nadcházející sezoně by mohl nakouknout i o patro výš.

Zprávy ze dne 16. 7. 2017
01:14
16. 7. 2017
 

PODPIS - Golden Knights během noci rozdávali smlouvy. Po dvou podepsaných hráčích z rozšiřovacího draftu si pojistili také tři hráče z klasického výběru talentů. Šestkou draftu se stal Cody Glass, jenž by měl pokračovat ve WHL v barvách Portlandu. Smlouvu má ve Vegas jistou také třináctka Nick Suzuki, hrající za Owen Sound Attack v OHL a také švédský obránce Erik Brännström. Ten byl zvolený jako patnáctý v pořadí, ale měl by i další sezonu působit v HV71. Všichni tři už ale budou mít v kapse tříletou nováčkovskou smlouvu.

Zprávy ze dne 16. 7. 2017
21:34
16. 7. 2017
 

PODPIS - Další podpisy hlásí Las Vegas. U Golden Knights budou v příštích dvou sezonách působit dva hráči, které si nováček soutěže vybral v rozšiřovacím draftu. Po úspěšné sezoně u Marlies se z Toronta stěhuje útočník Brendan Leipsic, jenž si za každý rok dvouleté smlouvy vydělá 650 tisíc dolarů. Naopak zkušenější Griffin Reinhart, kterého Las Vegas získalo z Edmontonu, si vydělá o 150 tisíc dolarů více.

Zprávy ze dne 16. 7. 2017
15:49
16. 7. 2017
 

PODPIS - Minimálně další dvě sezony bude Michaël Bournival střídat první tým Tampy se záložním týmem v Syracuse. Pětadvacetiletý útočník podepsal dvoucestný kontrakt na dva roky a ročně si vydělá 650 tisíc dolarů. V uplynulé sezoně zasáhl Bournival do 19 zápasů, v nichž si připsal dva góly a jednu asistenci. Bournival byl pak vidět v Calder Cupu, kde osmi góly a sedmi asistencemi ve 22 zápasech pomohl Syracuse až do finále.

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud