23. dubna 2024 • 07:14

Přestupy NHL ONLINE: Buffalo bere kouče, s nímž hrálo naposledy play off

Autor: iSport.cz
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Sledujte podpisy, trejdy, pohyby mezi farmářskými a hlavními týmy a veškeré dění kolem nejlepší hokejové soutěže světa NHL na iSport.cz ONLINE. V pátek 8. března v 21 hodin se uzavřely přestupy, které sledují redaktoři Adam Papoušek a Patrik Czepiec.



ONLINE PŘENOS - Sledujte souhrn změn v NHL
5. 10. 2020
Všechny zprávy Důležité Foto Video Sociální sítě
Anaheim Anaheim Arizona Arizona Boston Boston Buffalo Buffalo Calgary Calgary Carolina Carolina Chicago Chicago Colorado Colorado Columbus Columbus Dallas Dallas Detroit Detroit Edmonton Edmonton Florida Florida LA Kings LA Kings Las Vegas Las Vegas Minnesota Minnesota Montreal Montreal Nashville Nashville New Jersey New Jersey NY Islanders NY Islanders NY Rangers NY Rangers Ottawa Ottawa Philadelphia Philadelphia Pittsburgh Pittsburgh San Jose San Jose Seattle Seattle St. Louis St. Louis Tampa Tampa Toronto Toronto Vancouver Vancouver Washington Washington Winnipeg Winnipeg
Obnovit
Zprávy ze dne 5. 10. 2020
18:30
5. 10. 2020
 

PODPIS - Jason Spezza bude i v příští sezoně NHL hájit barvy Toronta. Sedmatřicetiletý centr se dohodl s vedením Maple Leafs na nové roční smlouvě, a to za stejných platových podmínek, jaké měl v předchozím kontraktu pro minulý ročník. Spezzovi zajišťuje příjem 700 tisíc dolarů. Spezza za uplynulou sezonu, která byla jeho první ve slavném kanadském klubu od příchodu z Dallasu, zaznamenal 25 bodů v 58 utkáních základní části za devět branek a 16 asistencí. V pěti duelech série kvalifikace proti Columbusu nebodoval. Celkem má mistr světa z Prahy z roku 2015 v dlouhodobě fázi NHL na kontě už 1123 odehraných zápasů a 940 bodů za 341 gólů a 599 nahrávek. V play off přidala dvojka draftu 2001, kdy si Spezzu vybrala Ottawa, z 85 startů 70 bodů (25+45).

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud