23. dubna 2024 • 07:14

Přestupy NHL ONLINE: Buffalo bere kouče, s nímž hrálo naposledy play off

Autor: iSport.cz
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Sledujte podpisy, trejdy, pohyby mezi farmářskými a hlavními týmy a veškeré dění kolem nejlepší hokejové soutěže světa NHL na iSport.cz ONLINE. V pátek 8. března v 21 hodin se uzavřely přestupy, které sledují redaktoři Adam Papoušek a Patrik Czepiec.



ONLINE PŘENOS - Sledujte souhrn změn v NHL
2. 7. 2014
Všechny zprávy Důležité Foto Video Sociální sítě
Anaheim Anaheim Arizona Arizona Boston Boston Buffalo Buffalo Calgary Calgary Carolina Carolina Chicago Chicago Colorado Colorado Columbus Columbus Dallas Dallas Detroit Detroit Edmonton Edmonton Florida Florida LA Kings LA Kings Las Vegas Las Vegas Minnesota Minnesota Montreal Montreal Nashville Nashville New Jersey New Jersey NY Islanders NY Islanders NY Rangers NY Rangers Ottawa Ottawa Philadelphia Philadelphia Pittsburgh Pittsburgh San Jose San Jose Seattle Seattle St. Louis St. Louis Tampa Tampa Toronto Toronto Vancouver Vancouver Washington Washington Winnipeg Winnipeg
Obnovit
Zprávy ze dne 2. 7. 2014
23:14
2. 7. 2014
 

PŘESTUP - Finský útočník Olli Jokinen bude v NHL oblékat dres Nashvillu. Pětatřicetiletý centr podepsal s Predators roční smlouvu, která mu zajišťuje příjem 2,5 milionu dolarů. Šestinásobný medailista z mistrovství světa hrál uplynulé dva roky za Winnipeg. Celkem má Jokinen na kontě 1169 zápasů v NHL za Los Angeles, New York Islanders, Floridu, Phoenix, Calgary, New York Rangers a Jets, ve kterých vstřelil 317 branek a přidal 740 asistencí. V play off však odehrál jen šest zápasů a připsal si pět bodů.

Zprávy ze dne 2. 7. 2014
11:20
2. 7. 2014
 

PŘESTUP - Po ročním působení v Evropě se do zámoří vrací dvojice hokejistů. Chris Bourque, syn legendárního Raye Bourquea, letos nastupoval za Kazaň a švýcarský Biel, příští rok se pokusí prosadit do kádru New York Rangers. S týmem podepsal roční dvoucestný kontrakt. Do Vancouveru přicházi po hraní v Mytišči bek Bobby Sanguinetti, který se dříve snažil prosadit do kádru Caroliny.

Zprávy ze dne 2. 7. 2014
11:27
2. 7. 2014
 

PODPIS - Osmadvacetiletý obránce Kyle Quincey zůstává na další dva roky v Detroitu. Průměrně si vydělá 4,2 milionu dolarů. Red Wings ale získali také dvě menší posily. Roční dvoucestný kontrakt podepsal útočník Kevin Porter, který za poslední roky naskočil v NHL ke zhruba 200 utkáním a naposledy hájil barvy Buffala. Do rudého dresu se pokusí prosadit také šestadvacetiletý Andy Mielez Arizony.

Zprávy ze dne 2. 7. 2014
09:45
2. 7. 2014
 

PŘESTUP - Čtyři nové akvizice hlásí v Coloradu. Dvouletou smlouvu dostali útočník Jesse Winchester (naposledy Florida), obránce Zach Redmond (naposledy Winnipeg) a útočník Ben Street (naposledy Calgary). Na rok se upsal také zkušený devětadvacetiletý obránce Bruno Gervais. Všichni čtyři budou muset o své místo v prvním týmu bojovat.

Zprávy ze dne 2. 7. 2014
09:30
2. 7. 2014
 

VÝMĚNA - Po jednom roce, stráveném v dresu Los Angeles a Columbusu, se do Toronta vrací útočník Matt Frattin, který po trejdu s klubem podepsal dvouletou smlouvu. Opačným směrem zamířil útočník Jerry D´Amigo, který letos odehrál svých prvních 22 utkání v NHL a dokázal jednou skórovat.

Zprávy ze dne 2. 7. 2014
09:25
2. 7. 2014
 

PŘESTUP - Letošní adept na nejlepšího brankáře sezony Ben Bishop získal v Tampě zkušenou výpomoc. Záda mu bude v příští sezoně krýt velezkušený osmatřicetiletý Jevgenij Nabokov, který přichází na jeden rok z NY Islanders. Další posilou je letošní finalista Stanley Cupu Brian Boyle, který přichází pro změnu z NY Rangers. Ten podepsal tříletý kontrakt v hodnotě 6 milionů dolarů.

Boyle se teď bude radovat v barvách Tampy Bay.
Zprávy ze dne 2. 7. 2014
09:15
2. 7. 2014
 

PŘESTUP - Nové působiště hlásí Blair Jones. Útočník, který naposledy hájil barvy Calgary, podepsal dvoucestný kontrakt s Philadelphií. Za Flames odehrál v loňském roce 14 utkání a vstřelil dvě branky.

Zprávy ze dne 2. 7. 2014
09:09
2. 7. 2014
 

PŘESTUP - Po Romanu Polákovi získalo Toronto dalšího zkušeného zadáka. Tříletý kontrakt na 9 milionů dolarů podepsal sedmatřicetiletý dlouholetý bek Dallasu Stephane Robidas, který poslední rok dohrál v dresu Anaheimu. "Jeho vůdcovské schopnosti a oddanost hokeji jsou příkladné, hodně si od něj slibujeme," řekl klubový GM Dave Nonis.

Zprávy ze dne 2. 7. 2014
09:04
2. 7. 2014
 

PŘESTUP - Brankář Devan Dubnyk, který poslední rok působil v Edmontonu, Nashvillu a Montrealu, se pokusí probít do sestavy Arizony. Bude na to mít jeden rok. Na tři roky naopak podepsal poctivý bojovník Joe Vitale, který naposledy hrál za Pittsburgh. Jeho smlouva má hodnotu 3,3 milionu dolarů.

Zprávy ze dne 2. 7. 2014
08:53
2. 7. 2014
 

PŘESTUP - Dva doplňky sestavy hlásí u posledního vítěze soutěže Los Angeles. Ze St.Louis přichází osmadvacetiletý útočník Adam Cracknell a z Colorada jedenatřicetiletý David Van der Gulik. Oba působili v předchozí sezoně převážně na farmě a podepsali smlouvy na rok.

Zprávy ze dne 2. 7. 2014
08:46
2. 7. 2014
 

PODPIS - Další rok bude dělat dvojku ve Philadelphii předloňský vítěz Stanley Cupu Ray Emery. "Jsem rád, že v klubu zůstávám. Cítím se tu dobře," řekl bývalý gólman Ottawy nebo Chicaga, který si zároveň chválil spolupráci s jedničkou Stevem Masonem.

Emery odchytal za Flyers také tři utkání v play off.
Zprávy ze dne 2. 7. 2014
08:32
2. 7. 2014
 

PŘESTUP - Téměř dva metry vysoký obránce Keith Aulie vzdává po necelých třech sezonách snahu prosadit se do kádru Tampy Bay a minimálně rok bude hrát v Edmontonu. Tam se shledá s koučem Dallasem Eakinsem, pod kterým hrál před lety na farmě Toronta. "Hodně jsem se od něj naučil," řekl bek pro klubové stránky. Oilers si také na dva roky pojistili služby bitkaře Lukea Gazdice, který se prosadil do sestavy v letošní sezoně a stihl se hned patnáckrát poprat. Jen dva hokejisté v NHL měli bitek víc.

Zprávy ze dne 2. 7. 2014
08:23
2. 7. 2014
 

PŘESTUP - Mluvilo se o tom, že do Washingtonu by jako dvojka mohl zamířit Tomáš Vokoun, nakonec u Capitals na dva roky ulovili Justina Peterse. Sedmadvacetiletý Kanaďan, který bojoval poslední roky o pozici dvojky u Caroliny, podepsal jednocestnou smlouvu na dva roky. V týmu zůstává třiadvacetiletý útočník Michael Latta, který v poslední sezoně na prvních 17 utkání okusil NHL. I on podepsal na dva roky. Dál přichází ještě Chris Conner, jeden z nejmenších hráčů soutěže. Ten naposledy hrál za Pittsburgh a farmářský tým ve Wilkes-Barre.

Zprávy ze dne 2. 7. 2014
08:15
2. 7. 2014
 

PŘESTUP - Řízný devětadvacetiletý obránce Clayton Stoner odchází z Minnesoty a na čtyři roky se upsal Anaheimu. Silák, který během výluky nastupoval také v dresu Bánské Bystrice, si každý rok vydělá 3,25 milionu dolarů. "Chci tady dál vyrůst a zlepšovat se," řekl bek pro NHL.com. O svou šanci v dresu Ducks bude bojovat také gólmanský veterán Jason LaBarbera, který v loňském roce působil v Edmontonu a poté na farmě Chicaga. Smlouvu podepsal na rok.

Zprávy ze dne 2. 7. 2014
08:08
2. 7. 2014
 

VÝMĚNA - Dlouho se mluvilo o nuceném odchodu Joshe Gorgese z Montrealu. A také k němu došlo. Poctivý bek po více než sedmi letech opustil Canadiens a zamířil do Buffala výměnou za volbu ve druhém kole draftu v roce 2016. Staronovou akvizicí u Sabres je bijec Cody McCormick, který se vrací po jarní anabázi v Minnesotě a klub si také na další 2 sezony pojistil silového útočníka Marcuse Foligna, který byl chráněným volným hráčem.

Zprávy ze dne 2. 7. 2014
07:49
2. 7. 2014
 

PODPIS - Minimálně o rok si své působení v dresu předposledního vítěze Stanley Cupu z Chicaga prodlouží dánský útočník Peter Regin. Ten do klubu přišel v únoru z NY Islanders. Dalším novicem je rváč Pierre-Cedric Labrie z Tampy Bay, který by mohl zaujmout místo po vyměněném Brandonu Bolligovi.

Zprávy ze dne 2. 7. 2014
07:32
2. 7. 2014
 

PŘESTUP - V loňském roce sehnal práci až díky vydařenému kempu, po povedené sezoně v dresu Toronta tentokrát kanadský útočník Mason Raymond neměl o nabídky nouzi. Autor 45 bodů si vybral tu z Calgary a během tří let si vydělá 9,5 milionu dolarů. "Slovy ani nedokážu popsat, jak úžasný pocit teď mám," řekl útočník pro klubové stránky. V klubu ho doplní také řízný bek Deryk Engelland, který zatím celou kariéru strávil v Pittsburghu a podepsal také na tři roky.

Mason Raymond si v roce 2011 zahrál s Vancouverem ve finále Stanley Cupu.
Zprávy ze dne 2. 7. 2014
07:24
2. 7. 2014
 

PŘESTUP - V Montrealu se rozhodli vyztužit obranu. Novým mužem je bývalý obránce Edmontonu, Minnesoty a naposledy Floridy Tom Gilbert. Autor osmadvaceti bodů z poslední sezony podepsal na dva roky, průměrně bude pobírat 2,8 milionu ročně. O místo mezi tyčemi Canadiens se bude ucházet čtyřiatřicetiletý zkušený Joey MacDonald, který naposledy chytal v Calgary. Další rok u Canadiens zůstane bek Mike Weaver, který přišel do klubu na jaře také z Floridy a nový kontrakt si vysloužil díky vydařenému play off.

Zprávy ze dne 2. 7. 2014
07:15
2. 7. 2014
 

PŘESTUP - Kromě zkušených hráčů, jako Dan Boyle či Dominic Moore, podepsali u Rangers také několik méně známých tváří. Z Tampy přichází užitečný bek Mike Kostka, z Pittsburghu vitální a rtuťovitý útočník Tanner Glass a o místo v sestavě se zkusí poprat beci Steven Kampfer a Matt Hunwick, kteří většinu loňského roku strávili na farmě. Tam hráli také teď už bývalý forvard Dallasu Chris Mueller a brankář Cedrick Desjardins z Tampy.

Zprávy ze dne 2. 7. 2014
07:07
2. 7. 2014
 

PŘESTUP - Hned čtveřici podpisů hlásí také na Floridě. Asi největším jménem je Dave Bolland, předloňský vítěz Stanley Cupu s Chicagem. Ten strávil většinu posledního ročníku v Torontu a u Panthers si během 5 let vydělá 27,5 milionu dolarů. Do klubu ale přicházi také vítěz letošního ročníku, sedmatřicetiletý obránce Willie Mitchell. Ten podepsal na dvě sezony. Další posily jsou rváč a dvojnásobný vítěz Poháru Shawn Thornton, který přichází z Bostonu a podepsal na dva roky a bývalý útočník Columbusu Derek MacKenzie.

Zprávy ze dne 2. 7. 2014
07:01
2. 7. 2014
 

PŘESTUP - Pět nových tváří hlásí tým New York Islanders. Dvouletou smlouvu podepsal sedmadvacetiletý brankář Chad Johnson, naposledy dvojka Bostonu Bruins. Z Buffala přichází drobný šikovný útočník Cory Conacher, z Columbusu forvard Jack Skille, z Pittsburghu Harry Zolnierczyk, a z Toronta obránce T.J. Brennan, který poslední rok strávil na farmě. Všichni čtyři dostali roční kontrakty.

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud