17. dubna 2024 • 16:55

Přestupy NHL ONLINE: Průvan v Buffalu, Montreal prodloužil kouče

Autor: iSport.cz
TOP VIDEA
Jarůšek nechtěl hattrick: Stálo by to peníze, smál se. Jágr mu hokejky nevrátil
Vaniak: Staněk se ti dostane do hlavy, Vindahl Čechy nepředčí. Na EURO...
VŠECHNA VIDEA ZDE

Sledujte podpisy, trejdy, pohyby mezi farmářskými a hlavními týmy a veškeré dění kolem nejlepší hokejové soutěže světa NHL na iSport.cz ONLINE. V pátek 8. března v 21 hodin se uzavřely přestupy, které sledují redaktoři Adam Papoušek a Patrik Czepiec.



ONLINE PŘENOS - Sledujte souhrn změn v NHL
3. 6. 2016
Všechny zprávy Důležité Foto Video Sociální sítě
Anaheim Anaheim Arizona Arizona Boston Boston Buffalo Buffalo Calgary Calgary Carolina Carolina Chicago Chicago Colorado Colorado Columbus Columbus Dallas Dallas Detroit Detroit Edmonton Edmonton Florida Florida LA Kings LA Kings Las Vegas Las Vegas Minnesota Minnesota Montreal Montreal Nashville Nashville New Jersey New Jersey NY Islanders NY Islanders NY Rangers NY Rangers Ottawa Ottawa Philadelphia Philadelphia Pittsburgh Pittsburgh San Jose San Jose Seattle Seattle St. Louis St. Louis Tampa Tampa Toronto Toronto Vancouver Vancouver Washington Washington Winnipeg Winnipeg
Obnovit
Zprávy ze dne 3. 6. 2016
07:12
3. 6. 2016
 
PÁTEK 3. ČERVNA
Zprávy ze dne 3. 6. 2016
16:24
3. 6. 2016
 

ODCHOD Z NHL - Po letech boje o trvalé místo v NHL odchází do švýcarského Lausanne osmadvacetiletý útočník Dustin Jeffrey. Od roku 2008 nasbíral v barvách Pittsburghu, Dallasu a Arizony celkem 131 zápasů a připsal si 18 gólů. Naposledy hrál v barvách Coyotes, kteří ho v únoru vyměnili do Pittsburghu, kde už ale nastupoval pouze na farmě.

Zprávy ze dne 3. 6. 2016
07:11
3. 6. 2016
 

SPEKULACE - Alexandr Radulov se po letech řádění v KHL hodlá vrátit do zámoří, ale pouze za určitých podmínek. A proto možná neklapne podpis s Detroitem, který by rád ruskému rebelovi předložil k podpisu roční smlouvu, aby eliminoval risk takového kroku. Co se týče financí, řeč je prý o 4-5 milionech dolarů. Jenže Radulov by raději kontrakt minimálně na dva roky.

Zprávy ze dne 3. 6. 2016
22:59
3. 6. 2016
 

PODPIS - Napilno bylo v kanceláři New York Islanders, vedení týmu podepsalo pětiletý kontrakt s důležitým mužem čtvrté formace Casey Cizikasem, který si díky němu vydělá 16,7 milionu dolarů. Roční smlouvu podepsal také americký útočník Ben Holmstrom, který v organizaci působí zatím jeden rok a během něj plnil funkci kapitána v záložním týmu Bridgeportu.

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud