19. dubna 2024 • 11:00

Přestupy NHL ONLINE: Olympijský šampion (39) ukončil kariéru

Autor: iSport.cz
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Sledujte podpisy, trejdy, pohyby mezi farmářskými a hlavními týmy a veškeré dění kolem nejlepší hokejové soutěže světa NHL na iSport.cz ONLINE. V pátek 8. března v 21 hodin se uzavřely přestupy, které sledují redaktoři Adam Papoušek a Patrik Czepiec.



ONLINE PŘENOS - Sledujte souhrn změn v NHL
16. 9. 2016
Všechny zprávy Důležité Foto Video Sociální sítě
Anaheim Anaheim Arizona Arizona Boston Boston Buffalo Buffalo Calgary Calgary Carolina Carolina Chicago Chicago Colorado Colorado Columbus Columbus Dallas Dallas Detroit Detroit Edmonton Edmonton Florida Florida LA Kings LA Kings Las Vegas Las Vegas Minnesota Minnesota Montreal Montreal Nashville Nashville New Jersey New Jersey NY Islanders NY Islanders NY Rangers NY Rangers Ottawa Ottawa Philadelphia Philadelphia Pittsburgh Pittsburgh San Jose San Jose Seattle Seattle St. Louis St. Louis Tampa Tampa Toronto Toronto Vancouver Vancouver Washington Washington Winnipeg Winnipeg
Obnovit
Zprávy ze dne 16. 9. 2016
09:30
16. 9. 2016
 
PÁTEK 16. ZÁŘÍ
Zprávy ze dne 16. 9. 2016
15:25
16. 9. 2016
 

ODCHOD Z NHL - Třicetiletý ruský bek Nikita Nikitin podepsal smlouvu s Omskem. Ruský zadák už v uplynulé sezoně vypadl z plánů Edmontonu a i když bral 4,5 milionu dolarů v sezoně, za Oilers odehrál jen 11 zápasů a hrál hlavně na farmě v Bakersfieldu. Na zámořském trhu o bývalého beka St.Louis a Columbusu už nebyl zájem, takže návrat do rodného města byl po 259 zápasech NHL jasnou volbou.

Zprávy ze dne 16. 9. 2016
09:27
16. 9. 2016
 

SPEKULACE - Sedmatřicetiletý kanadský bek Andrew Ference má sice ještě na rok v Edmontonu smlouvu, ale po pouhých šesti odehraných zápasech v uplynulém ročníku a následné březnové operaci kyčle je s hokejem pravděpodobně konec. "Tak to říkají lékaři. Ale hrál jsem profesionálně 16 let, necítím, že bych něco zameškal. Horší by to bylo, kdybych během kariéry nedokázal vyhrát Stanley Cup," řekl pro NHL.com vítěz slavné trofeje z roku 2011. V NHL nahrál celkem 907 utkání v barvách Pittsburghu, Calgary, Bostonu a Oilers a během dvou výluk vždy naskakoval v barvách Českých Budějovic. Do jižních Čech se rád vracel i ve svém volném čase.

Zprávy ze dne 16. 9. 2016
09:17
16. 9. 2016
 

SPEKULACE - Marc-André Fleury je sice čerstvým vítězem Stanley Cupu, těžko říct, jak duševně náročné ale bylo jeho léto. Mladíček Matt Murray za něj totiž na jaře zaskočil v bráně, Penguins pomohl ke Stanley Cupu a v týmu mají rázem dva gólmany, co aspirují na jedničku. Fleury má smlouvu ještě na tři roky a rád by ji dodržel. "Tohle je můj domov a chtěl bych tu hrát celý život," řekl pro NHL.com a dodal, že nezažádal o trejd a počítá s tím, že čas v brankovišti si s parťákem podělí.

Zprávy ze dne 16. 9. 2016
09:09
16. 9. 2016
 

POZVÁNKA DO KEMPU - Jedenatřicetiletý obránce Nicklas Grossmann se po roce v Arizoně pokusí prosadit do týmu Calgary. Přinese hlavně zkušenosti, defenzivně laděný bek hraje NHL od ročníku 2006/07. O tři roky mladší americký útočník Brian Gibbons se neprosadil u Rangers, poslední sezonu strávil jen na farmě v Hartfordu a teď míří na zkoušku do New Jersey. Tam se pravděpodobně potká také s brankářem Andersem Lindbäckem, který naposley odchytal 19 utkání za Arizonu.

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud