23. dubna 2024 • 07:14

Přestupy NHL ONLINE: Buffalo bere kouče, s nímž hrálo naposledy play off

Autor: iSport.cz
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Sledujte podpisy, trejdy, pohyby mezi farmářskými a hlavními týmy a veškeré dění kolem nejlepší hokejové soutěže světa NHL na iSport.cz ONLINE. V pátek 8. března v 21 hodin se uzavřely přestupy, které sledují redaktoři Adam Papoušek a Patrik Czepiec.



ONLINE PŘENOS - Sledujte souhrn změn v NHL
25. 4. 2017
Všechny zprávy Důležité Foto Video Sociální sítě
Anaheim Anaheim Arizona Arizona Boston Boston Buffalo Buffalo Calgary Calgary Carolina Carolina Chicago Chicago Colorado Colorado Columbus Columbus Dallas Dallas Detroit Detroit Edmonton Edmonton Florida Florida LA Kings LA Kings Las Vegas Las Vegas Minnesota Minnesota Montreal Montreal Nashville Nashville New Jersey New Jersey NY Islanders NY Islanders NY Rangers NY Rangers Ottawa Ottawa Philadelphia Philadelphia Pittsburgh Pittsburgh San Jose San Jose Seattle Seattle St. Louis St. Louis Tampa Tampa Toronto Toronto Vancouver Vancouver Washington Washington Winnipeg Winnipeg
Obnovit
Zprávy ze dne 25. 4. 2017
09:14
25. 4. 2017
 
ÚTERÝ 25. DUBNA
Zprávy ze dne 25. 4. 2017
09:12
25. 4. 2017
 

SPEKULACE - Alexandr Radulov se v Montrealu osvědčil a zdá se, že další působení v klubu by mělo být téměř samozřejmostí. Záležet ale bude na financích. Ruský útočník přicházel před sezonou spíš na zkoušku a odpovídal tomu i pouze roční kontrakt. Tentokrát bude chtít určitě delší. "Jsem generálnímu manažerovi Marcu Bergevinovi vděčný, že mi dal šanci. V Montrealu se mi moc líbí..." dodal tajemně s tím, že dál se bude postupovat krok za krokem. Ve svých třiceti letech se Radulov může v létě stát volným hráčem, ale když prý dostane od klubu tu správnou nabídku, nehodlá čekat. "Když přijde, nebudu váhat. Proč bych měl vyčkávat na něco jiného?" Radulov zároveň potvrdil, že vynechá letošní mistrovství světa.

Zprávy ze dne 25. 4. 2017
09:05
25. 4. 2017
 

SPEKULACE - Dvě ne zrovna povedené sezony má za sebou Marián Gáborík (celkem 110 zápasů a 43 bodů), a protože v Los Angeles má smlouvu do konce sezony 2020/21 a roční příjem 4,875 milionu dolarů je nemalý, začalo se spekulovat o jeho možném letním vykoupení ze smlouvy. Jenže to je pasé i kdyby si to v klubu přáli. Slovenský hokejista je totiž zraněný a zdá se, že nestihne ani podzimní kemp. A regule NHL nedovolují vyplácet hráče, jenž jsou zapsaní na listině zraněných.

Zprávy ze dne 25. 4. 2017
08:58
25. 4. 2017
 

SPEKULACE - Dva dosud nejdražší útočníci San Jose jsou po sezoně bez smlouvy, ale oba kanadští staříci už jasně dali najevo, že by s Sharks rádi prodloužili. "Ano, rád bych se vrátil. Uvidíme, jaké jsou možnosti," řekl sedmatřicetiletý Patrick Marleau, který v klubu působí od roku 1997. Stejně starý Joe Thornton má úplně stejný zájem. Marleau v tomto ročníku pobíral 6,5 milionu dolarů, Thornton ještě o 250 tisíc více. Oba budou muset jít s požadavky hodně dolů...

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud