12. dubna 2024 • 16:40

Přestupy NHL ONLINE: Okuliara z Hradce ulovila Florida. Co smlouva?

Autor: iSport.cz
TOP VIDEA
Kdo je favoritem finále hokejové extraligy a jaké faktory mohou rozhodnout?
Zdrcený Trpišovský, Hranáč je teď NEJ stoper ligy. Co Svědík a plzeňská stopa?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Sledujte podpisy, trejdy, pohyby mezi farmářskými a hlavními týmy a veškeré dění kolem nejlepší hokejové soutěže světa NHL na iSport.cz ONLINE. V pátek 8. března v 21 hodin se uzavřely přestupy, které sledují redaktoři Adam Papoušek a Patrik Czepiec.



ONLINE PŘENOS - Sledujte souhrn změn v NHL
9. 6. 2019
Všechny zprávy Důležité Foto Video Sociální sítě
Anaheim Anaheim Arizona Arizona Boston Boston Buffalo Buffalo Calgary Calgary Carolina Carolina Chicago Chicago Colorado Colorado Columbus Columbus Dallas Dallas Detroit Detroit Edmonton Edmonton Florida Florida LA Kings LA Kings Las Vegas Las Vegas Minnesota Minnesota Montreal Montreal Nashville Nashville New Jersey New Jersey NY Islanders NY Islanders NY Rangers NY Rangers Ottawa Ottawa Philadelphia Philadelphia Pittsburgh Pittsburgh San Jose San Jose Seattle Seattle St. Louis St. Louis Tampa Tampa Toronto Toronto Vancouver Vancouver Washington Washington Winnipeg Winnipeg
Obnovit
Zprávy ze dne 9. 6. 2019
07:13
9. 6. 2019
 
NEDĚLE 9. ČERVNA
Zprávy ze dne 9. 6. 2019
07:10
9. 6. 2019
 

SPEKULACE - Které z velkých jmen v létě změní dres? Může jít například o legendu Anaheimu útočníka Coreyho Perryho, který má před sebou ještě dva roky smlouvy s cap hitem 8,6 milionu dolarů, ale Ducks možná stárnoucího útočníka vymění. Vykoupení by naopak mohlo v Los Angeles čekat na obránce Diona Phaneufa, který má před sebou také dva roky smlouvy. Prodloužení s Columbusem je stále možností pro útočníka Matta Ducheneho, ale o Kanaďana prý hodně stojí v Arizoně.

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud