17. dubna 2024 • 16:55

Přestupy NHL ONLINE: Průvan v Buffalu, Montreal prodloužil kouče

Autor: iSport.cz
TOP VIDEA
Jarůšek nechtěl hattrick: Stálo by to peníze, smál se. Jágr mu hokejky nevrátil
Vaniak: Staněk se ti dostane do hlavy, Vindahl Čechy nepředčí. Na EURO...
VŠECHNA VIDEA ZDE

Sledujte podpisy, trejdy, pohyby mezi farmářskými a hlavními týmy a veškeré dění kolem nejlepší hokejové soutěže světa NHL na iSport.cz ONLINE. V pátek 8. března v 21 hodin se uzavřely přestupy, které sledují redaktoři Adam Papoušek a Patrik Czepiec.



ONLINE PŘENOS - Sledujte souhrn změn v NHL
18. 4. 2020
Všechny zprávy Důležité Foto Video Sociální sítě
Anaheim Anaheim Arizona Arizona Boston Boston Buffalo Buffalo Calgary Calgary Carolina Carolina Chicago Chicago Colorado Colorado Columbus Columbus Dallas Dallas Detroit Detroit Edmonton Edmonton Florida Florida LA Kings LA Kings Las Vegas Las Vegas Minnesota Minnesota Montreal Montreal Nashville Nashville New Jersey New Jersey NY Islanders NY Islanders NY Rangers NY Rangers Ottawa Ottawa Philadelphia Philadelphia Pittsburgh Pittsburgh San Jose San Jose Seattle Seattle St. Louis St. Louis Tampa Tampa Toronto Toronto Vancouver Vancouver Washington Washington Winnipeg Winnipeg
Obnovit
Zprávy ze dne 18. 4. 2020
10:50
18. 4. 2020
 

PODPIS - Vedení Columbusu vsází na své talentované brankáře. Blue Jackets podepsali nový dvouletý kontrakt s finským gólmanem Joonasem Korpisalem. Pětadvacetiletý rodák z Pori zaujal svými výkony natolik, že se v nynější sezoně podíval na NHL All-Star Game. Columbus se také soustředí na prodloužení smlouvy s Korpisalovým parťákem Elvisem Merzlikinsem, lotyšským fantomem, který ohromil celou soutěž. "Pro nás je opravdu skvělá situace mít dva mladé talentované gólmany. Doufejme, že je oba brzy budeme mít pod smlouvou," řekl Jarmo Kekalainen, generální manažer klubu. 

 

Zprávy ze dne 18. 4. 2020
10:40
18. 4. 2020
 

PODPIS - Poslední vítěz Stanley Cupu si pojistil dalšího hráče. V St. Louis bude příští dvě sezony pokračovat šestadvacetiletý útočník MacKenzie MacEachern. Americký forvard, který byl Blues draftován v roce 2012, podepsal kontrakt na 1,8 milionu dolarů. "Je to velmi dobrý a užitečný útočník ve forčeku a hry tělo na tělo. Patří také k elitním bruslařům v NHL, což mu umožňuje dělat tyto věci," řekl generální manažer klubu Doug Armstrong. MacEachern v nejlepší soutěži světa zatím odehrál 80 zápasů, ve kterých si připsal 10 gólů a 5 asistencí. Naskočil již minulou vítěznou sezonu, do bojů o Stanley Cup však nenaskočil.

 

Zprávy ze dne 18. 4. 2020
10:00
18. 4. 2020
 

UKONČENÍ SMLOUVY - Už je to definitivní. Vedení Winnipegu oficiálně rozvázalo smlouvu se zkušeným americkým obráncem Dustinem Byfuglienem, který v klubu skončil po osmi sezonách. Dlouholetá opora Jets už před začátkem sezony 2019/20 oznámila, že neví, zda ještě vůbec chce hrát hokej v NHL či jinde. Od mužstva dostal "Big Buff" volno, jelikož stále probíhal jeho pětiletý kontrakt. Nyní už je jasné, že ho vítěz Stanley Cupu z roku 2010 nenaplní. "Kdyby byl pro Jets napsán perfektní scénář, skončil by tak, že by Dustin držel nad hlavou velkou stříbrnou trofej uprostřed hřiště, kde by zářil jeho široký úsměv," litoval Kevin Cheveldayoff, generální manažer klubu, který si představoval trochu jiný hráčův konec v týmu. 

  

Zprávy ze dne 18. 4. 2020
10:01
18. 4. 2020
 
PÁTEK 17. DUBNA

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud