16. dubna 2024 • 16:14

Přestupy NHL ONLINE: Průvan v Buffalu, končí hlavní kouč i asistent

Autor: iSport.cz
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Bestiální Kacetl. Není člověk, ale robot
Penalty ve šlágrech? Křapka měl proti Krejčímu namále, Chorý pádu přidal
VŠECHNA VIDEA ZDE

Sledujte podpisy, trejdy, pohyby mezi farmářskými a hlavními týmy a veškeré dění kolem nejlepší hokejové soutěže světa NHL na iSport.cz ONLINE. V pátek 8. března v 21 hodin se uzavřely přestupy, které sledují redaktoři Adam Papoušek a Patrik Czepiec.



ONLINE PŘENOS - Sledujte souhrn změn v NHL
16. 9. 2020
Všechny zprávy Důležité Foto Video Sociální sítě
Anaheim Anaheim Arizona Arizona Boston Boston Buffalo Buffalo Calgary Calgary Carolina Carolina Chicago Chicago Colorado Colorado Columbus Columbus Dallas Dallas Detroit Detroit Edmonton Edmonton Florida Florida LA Kings LA Kings Las Vegas Las Vegas Minnesota Minnesota Montreal Montreal Nashville Nashville New Jersey New Jersey NY Islanders NY Islanders NY Rangers NY Rangers Ottawa Ottawa Philadelphia Philadelphia Pittsburgh Pittsburgh San Jose San Jose Seattle Seattle St. Louis St. Louis Tampa Tampa Toronto Toronto Vancouver Vancouver Washington Washington Winnipeg Winnipeg
Obnovit
Zprávy ze dne 16. 9. 2020
11:30
16. 9. 2020
 

SPEKULACE - Generální manažer Washingtonu Brian MacLellan prozradil novináři webu The Athletic Tariku El-Bashirovi, že dlouholetá jednička Braden Holtby chystá vstup na trh volných hráčů. Údajně to vedení Capitals minulý týden sdělil brankářův agent David Kaye. 30letý Holtby patří klubu z hlavního města USA od draftu 2008. O deset let později pro něj vychytal historicky první Stanley Cup, o dvě sezony dříve dosáhl na Vezina Trophy. Novou jedničkou by se po jeho odchodu stal talentovaný Rus Ilja Samsonov.

Zprávy ze dne 16. 9. 2020
11:20
16. 9. 2020
 

PODPIS - Jonas Brodin si prodlouží působení v Minnesotě až do roku 2028. Sedmadvacetiletý Švéd uzavřel v úterý s Wild novou sedmiletou smlouvu na 42 milionů dolarů, která začne platit od sezony 2021/22. V té nadcházející bude ještě obránci dobíhat šestiletý kontrakt na 25 milionů dolarů, který podepsal v říjnu 2014. Za jiný klub NHL dosud nehrál. "Jde o elitního beka, není jen jedním z mnoha. Je to skutečně třída. Bylo pro nás důležité, aby zůstal. Jsme spokojeni s tím, jak vypadá jádro naší obrany, i když tím nechci říct, že se nebudeme pokoušet obranu ještě vylepšit. S Jonasem jsme ale chtěli mít jasno co nejdříve," uvedl generální manažer klubu Bill Guerin.

Zprávy ze dne 16. 9. 2020
11:10
16. 9. 2020
 

PODPIS - Novým trenérem hokejistů Washingtonu se stal Peter Laviolette, který v roce 2006 dovedl k zisku Stanleyova poháru Carolinu. Pětapadesátiletý kouč se stal nástupcem Todda Reirdena, který v srpnu přišel o místo poté, co s týmem kolem hvězdného Alexandra Ovečkina nedokázal ani v druhé sezoně ve funkci přejít přes první kolo play off. Laviolette naposledy v zámořské lize vedl Nashville, odkud se poroučel v lednu po pěti a půl sezonách. V minulosti působil jako hlavní kouč i ve Philadelphii a New York Islanders. S Flyers i Predators hrál rovněž finále Stanley Cupu 2010 respektive 2017.

Zprávy ze dne 16. 9. 2020
11:00
16. 9. 2020
 

PODPIS - Čtyřiadvacetiletý brankář Arizony Adin Hill v úterý podepsal jednocestný kontrakt na jeden rok. Pouštní klub bližší informace o jeho podmínkách tají, nepotvrzená hodnota však činí 800 tisíc dolarů. Kanadský gólman značnou část poslední sezony působil v roli farmáře a jako trojka Coyotes se přes dvojici Kuemper - Raanta dostal do akce jen ve 13 případech.

 

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud