23. dubna 2024 • 07:14

Přestupy NHL ONLINE: Buffalo bere kouče, s nímž hrálo naposledy play off

Autor: iSport.cz
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Sledujte podpisy, trejdy, pohyby mezi farmářskými a hlavními týmy a veškeré dění kolem nejlepší hokejové soutěže světa NHL na iSport.cz ONLINE. V pátek 8. března v 21 hodin se uzavřely přestupy, které sledují redaktoři Adam Papoušek a Patrik Czepiec.



ONLINE PŘENOS - Sledujte souhrn změn v NHL
14. 10. 2020
Všechny zprávy Důležité Foto Video Sociální sítě Česká účast
Anaheim Anaheim Arizona Arizona Boston Boston Buffalo Buffalo Calgary Calgary Carolina Carolina Chicago Chicago Colorado Colorado Columbus Columbus Dallas Dallas Detroit Detroit Edmonton Edmonton Florida Florida LA Kings LA Kings Las Vegas Las Vegas Minnesota Minnesota Montreal Montreal Nashville Nashville New Jersey New Jersey NY Islanders NY Islanders NY Rangers NY Rangers Ottawa Ottawa Philadelphia Philadelphia Pittsburgh Pittsburgh San Jose San Jose Seattle Seattle St. Louis St. Louis Tampa Tampa Toronto Toronto Vancouver Vancouver Washington Washington Winnipeg Winnipeg
Obnovit
Zprávy ze dne 14. 10. 2020
22:15
14. 10. 2020
San Jose

SPEKULACE - Vrátí se legendární vousáč po 23 letech strávených v Bostonu a San Jose do rodné Kanady? Jednačtyřicetiletého veterána Joea Thorntona si podle uznávaného kanadského novináře Pierra LeBruna oťukává Toronto. S ostříleným útočníkem již měl mluvit generální manažer Maple Leafs Kyle Dubas i trenér Sheldon Keefe. Dojde k dohodě? Stejně tak by se "Jumbo Joe" mohl znovu dohodnout na ročním kontraktu s Sharks, pro jejichž fanoušky představuje ikonu. Momentálně však ještě rozhodnuto není. Ostřílený útočník s 1636 starty v NHL je každopádně stále ve skvělé formě, kterou nyní udržuje ve Švýcarsku.   

 

Zprávy ze dne 14. 10. 2020
19:45
14. 10. 2020
Boston

PODPIS - Další Čech se v NHL dočkal! Mladý obránce Jakub Zbořil, který před novou sezonou hostuje v mateřské Kometě, podepsal s Bostonem dvouletou smlouvu v hodnotě 725 tisíc dolarů. A co víc, kontrakt by měl být jednocestný. S třiadvacetiletým rodákem z Brna by tak Bruins měli počítat do základní sestavy. V nejprestižnější soutěži odehrál zatím dva zápasy. Společně se Zbořilem uzavřeli nové roční dvoucestné smlouvy brankář Callum Booth a útočník Greg McKegg.

 

  

Zprávy ze dne 14. 10. 2020
9:30
14. 10. 2020
Ottawa

NOVINKA - Osmnáctiletý hokejový útočník Tim Stützle si při pondělním tréninku zlomil ruku, musí na operaci a čeká ho až dvouměsíční pauza. Německý talent, jehož si minulý týden v draftu vybrala Ottawa jako třetího hráče v pořadí, by nemusel stihnout předsezónní kemp Senators. Stützle, který v Německu obléká dres Mannheimu, však ještě s Ottawou nepodepsal smlouvu.

Útočník, který se v minulé sezoně představil na mistrovství světa hráčů do 20 let v Ostravě a Třinci, se zranil při tréninku. „O jeho budoucnost nemám obavy,“ uvedl generální manažer Mannheimu Jan-Axel Alavaara. „Naši lékaři jsou v pravidelném kontaktu s Timem a jeho lékaři,“ řekl generální manažer Ottawy Pierre Dorion.

Zprávy ze dne 14. 10. 2020
9:15
14. 10. 2020
Las Vegas

NOVINKA - Jeden z nejlepších brankářských tandemů v NHL bude pokračovat ve stejném složení, Vegas po podpisu obřího kontraktu se Švédem Robinem Lehnerem (pět let, 25 milionů dolarů celkem) prohlásili, že dál počítají i trojnásobným vítězem Stanley Cupu Marc-André Fleurym, který je v první nováčkovské sezoně dostal až do finále. Informaci novinářům potvrdil generální manažer Golden Knights Kelly McCrimmon. „Všichni čekáme, že zápasový rozvrh příští sezony bude extrémně náročný. Mít dva spolehlivé brankáře bude důležité, našimi gólmany proto dál budou Robin a Marc-André," řekl McCrimmon a také oznámil, že Lehner podstoupí operaci ramene. Devětadvacetiletý gólman by ale měl stihnout start tréninkového kempu.

Zprávy ze dne 14. 10. 2020
9:00
14. 10. 2020
Colorado

VÝMĚNA - Islanders vyměnili obránce Devona Toewse do Colorada výměnou za volby ve druhém kole draftů 2021 a 2022. 26letý Kanaďan je chráněným volným hráčem přihlášeným na arbitráž. V minulé sezoně odehrál 68 utkání, ve kterých vstřelil šest branek a nasbíral 28 bodů. Newyorčané jej draftovali v roce 2014 ze 108. místa. Od té doby naskočil v NHL do 116 duelů se ziskem 46 bodů (11+35). Islanders také údajně finalizují příchod brankáře Corey Schneidera z New Jersey, mělo by jít o jednoletou smlouvu za méně než jeden milion dolarů.

Zprávy ze dne 14. 10. 2020
8:45
14. 10. 2020
San Jose

PODPIS - San Jose vsadí v příští sezoně na posilu z Minnnesoty Devana Dubnyka a stálici Martina Jonese. Na loňskou brankářskou dvojku Aarona Della u Sharks místo nezbylo, a tak si 31letý kanadský gólman plácl s Torontem. Jednoletá smlouva mu zajistí příjem 800 tisíc dolarů. 

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud