23. dubna 2024 • 07:14

Přestupy NHL ONLINE: Buffalo bere kouče, s nímž hrálo naposledy play off

Autor: iSport.cz
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Sledujte podpisy, trejdy, pohyby mezi farmářskými a hlavními týmy a veškeré dění kolem nejlepší hokejové soutěže světa NHL na iSport.cz ONLINE. V pátek 8. března v 21 hodin se uzavřely přestupy, které sledují redaktoři Adam Papoušek a Patrik Czepiec.



ONLINE PŘENOS - Sledujte souhrn změn v NHL
12. 1. 2021
Všechny zprávy Důležité Foto Video Sociální sítě Česká účast
Anaheim Anaheim Arizona Arizona Boston Boston Buffalo Buffalo Calgary Calgary Carolina Carolina Chicago Chicago Colorado Colorado Columbus Columbus Dallas Dallas Detroit Detroit Edmonton Edmonton Florida Florida LA Kings LA Kings Las Vegas Las Vegas Minnesota Minnesota Montreal Montreal Nashville Nashville New Jersey New Jersey NY Islanders NY Islanders NY Rangers NY Rangers Ottawa Ottawa Philadelphia Philadelphia Pittsburgh Pittsburgh San Jose San Jose Seattle Seattle St. Louis St. Louis Tampa Tampa Toronto Toronto Vancouver Vancouver Washington Washington Winnipeg Winnipeg
Obnovit
Zprávy ze dne 12. 1. 2021
19:01
12. 1. 2021
 

WAIVER - Několik hokejistů změnilo angažmá skrze waiver list. Gólmana Antona Forsberga, kterého se zbavil Edmonton, si vzala CarolinaSan Jose si stáhlo lotyšského útočníka Rudolfse Balcerse z Ottawy. Brankářskou krizi po konci kariéry Coreyho Crawforda řeší New Jersey Devils tím, že si vzali z waiveru Erica Comrieho uvolněného Winnipegem. Zkušený švýcarský zadák Luca Sbisa, taktéž nepotřebný u Jets, se zase stěhuje do Nashvillu.

Zprávy ze dne 12. 1. 2021
10:03
12. 1. 2021
Montreal

WAIVER - Montreal umístil na listinu volných nechráněných hráčů útočníky Coreyho Perryho a Michaela Frolíka, kteří jsou do začátku dalšího ročníku NHL k dispozici k vyjednávání dalším klubům. Podle zámořských serverů k tomu bylo vedení Canadiens donuceno kvůli problémům s příliš velkým platovým stropem, který je potřeba srazit před startem soutěže. GM Claude Julien nicméně doufá, že po zkušených hráčích nikdo z dalších týmů nesáhne a zůstanou.

Zprávy ze dne 12. 1. 2021
09:49
12. 1. 2021
Winnipeg

PŘESUN NA FARMU - Český hokejový útočník Kristian Reichel zamířil z přípravného kempu Winnipegu do Manitoby v AHL. Dvaadvacetiletý syn olympijského vítěze z Nagana a trojnásobného mistra světa Roberta Reichla odehrál za Moose uplynulé dvě sezony a vybojoval si tam jako nedraftovaný hráč dvouletou dvoucestnou smlouvu s Jets, kterou uzavřel loni v polovině června. V případě působení v NHL by si Reichel vydělal podle svého prvního kontraktu v NHL za dvě sezony celkem 1,505 milionu dolarů. V případě působení na farmě má základní příjem jen 70 tisíc dolarů ročně, ale na oba ročníky má jistý podpisový bonus po 15 tisících dolarů.

Zprávy ze dne 12. 1. 2021
09:27
12. 1. 2021
St. Louis

PODPIS - Hokejový útočník Mike Hoffman získal smlouvu na zkoušce v St. Louis a Blues s ním uzavřeli roční kontrakt na čtyři miliony dolarů. Třicetiletý Kanaďan působil naposledy v týmu Floridy a byl třetím nejproduktivnějším hráčem Panthers v uplynulé sezoně. Po ní mu skončil čtyřletý kontrakt na 20,75 milionu dolarů, který uzavřel v červenci 2016 ještě s Ottawou. Hoffman si v minulém ročníku v 69 duelech základní části připsal 59 bodů za 29 branek a 30 asistencí. Ve čtyřech zápasech play off stihl tři góly a dvě přihrávky. V NHL má na kontě celkem 493 utkání a 359 bodů (172+187). V 29 duelech play off zaznamenal 10 branek a devět přihrávek.

Zprávy ze dne 12. 1. 2021
09:25
12. 1. 2021
St. Louis

KONEC KARIÉRY - Kanadský obránce Jay Bouwmeester se po loňské srdeční příhodě už k hokeji nevrátí. Sedmatřicetiletý člen Triple Gold Clubu v tichosti ukončil kariéru. Informoval o tom server The Athletic. Bouwmeester zkolaboval vloni 11. února ve 13. minutě utkání jeho St. Louis na ledě Anaheimu a lékaři museli použít defibrilátor, aby obnovili činnost jeho srdce. Následně byl převezen do nemocnice, kde mu později lékaři voperovali do hrudníku kardioverter-defibrilátor, který hlídá jeho srdeční rytmus. „Od té doby uplynulo spousta času, ale mě to připadá, jako kdyby to bylo včera. Abych řekl pravdu, už tehdy jsem věděl, že jsem v podstatě skončil. A ano, je to tak,“ řekl Bouwmeester.

Zprávy ze dne 12. 1. 2021
09:18
12. 1. 2021
 

PŘESUN NA FARMU - Tři čeští útočníci byli ze svých klubů NHL poslání na farmu. Jedná se o Radima Zohornu, který má smlouvu v Pittsburghu a spoluhráče z organizace Chicaga Michala Teplého a Matěje Chalupu. Více čtěte ZDE >>>

Michal Teplý oznámil podpis nováčkovské smlouvy s Chicagem na svém Instagramu

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud