19. dubna 2024 • 11:00

Přestupy NHL ONLINE: Olympijský šampion (39) ukončil kariéru

Autor: iSport.cz
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Sledujte podpisy, trejdy, pohyby mezi farmářskými a hlavními týmy a veškeré dění kolem nejlepší hokejové soutěže světa NHL na iSport.cz ONLINE. V pátek 8. března v 21 hodin se uzavřely přestupy, které sledují redaktoři Adam Papoušek a Patrik Czepiec.



ONLINE PŘENOS - Sledujte souhrn změn v NHL
9. 4. 2021
Všechny zprávy Důležité Foto Video Sociální sítě
Anaheim Anaheim Arizona Arizona Boston Boston Buffalo Buffalo Calgary Calgary Carolina Carolina Chicago Chicago Colorado Colorado Columbus Columbus Dallas Dallas Detroit Detroit Edmonton Edmonton Florida Florida LA Kings LA Kings Las Vegas Las Vegas Minnesota Minnesota Montreal Montreal Nashville Nashville New Jersey New Jersey NY Islanders NY Islanders NY Rangers NY Rangers Ottawa Ottawa Philadelphia Philadelphia Pittsburgh Pittsburgh San Jose San Jose Seattle Seattle St. Louis St. Louis Tampa Tampa Toronto Toronto Vancouver Vancouver Washington Washington Winnipeg Winnipeg
Obnovit
Zprávy ze dne 9. 4. 2021
22:16
9. 4. 2021
New Jersey

UMÍSTĚN NA WAIVER - Spojení ruského útočníka Nikity Guseva a New Jersey se chýlí ke konci. Osmadvacetiletý křídelník, jenž nehraje od 20. března, byl vedením Devils umístěn na bezpodmínečnou listinu volných hráčů, čímž chce klub docílit rozvázání kontraktu. Podle zámořských novinářů není úplně pravděpodobné, že by během 24 hodin někdo z týmů převzal smlouvu rodáka z Moskvy v hodnotě 4,5 milionu dolarů. Po jejím automatickém rozvázání tak Rus může podepsal s jakýmkoliv mužstvem NHL za menší odměnu.  

Zprávy ze dne 9. 4. 2021
18:16
9. 4. 2021
Vancouver

PODPIS - Kanadský útočník Tanner Pearson bude nadále oblékat dres Vancouveru. Vítěz Stanley Cupu z roku 2014 se s vedením Canucks dohodl na nové tříleté smlouvě, díky které si ročně vydělá 3,25 milionu dolarů. Vedle osmadvacetiletého rodáka z Kitcheneru se klub dohodl na pětiletém kontraktu s brankářem Thatcherem Demkem.

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud