7. června 2018 • 13:42

Čí bude Stanley Cup? Je super, že pojede do Česka, tvrdí Pastrňák a spol.

Autor: tej, TV iSport
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
VŠECHNA VIDEA ZDE

Jedna výhra zbývá hokejistům Washingtonu Capitals k tomu, aby poprvé v historii zvedli nad hlavou vysněný Stanleyův pohár. Proti nováčkovi z Las Vegas vedou ve finálové sérii už 3:1 na zápasy a rozhodnout se může už dnes v noci, kdy se hraje pátý zápas série. Komu ve finále NHL fandí čeští hokejisté?



Na to, že se nováček NHL hned ve své první sezoně dokáže probojovat až do samotného finále, by asi na začátku sezony sázel málokdo. Přesto je to realita. Taková pohádka vrcholící sezony.

Dokážou ještě hokejisté Las Vegas zabojovat, nebo na rozjetý Washington mít už nebudou? „Poslední dva zápasy byl Washington jednoznačně lepší a vyhrál zaslouženě. Myslím si, že už si to vzít nenechají,“ řekl brankář Rangers  Ondřej Pavelec , po fotbalovém exhibičním utkání na počest zesnulého Lukáše Přibyla.

Podobného názoru je i obránce Chicaga Blackhawks Jan Rutta. „Randím Michalovi ( Kempnému ). Je super, že ve Washingtonu dostal důvěru i čas a daří se mu. Mám z něj velkou radost a doufám, že to dotáhne do konce.“

Trochu hořký nádech má sledování finále český pro útočníka  Davida Pastrňáka , který s Bostonem vypadl ve čtvrtfinále s Tampou. „Podívám se na výsledek, je těžký to sledovat, když už tam nejste. Oba kluby si to zaslouží a je super, že ať vyhraje kdokoliv, přiveze pohár do Česka,“ řekl. Kromě Michala Kempného za Washington nastupuje i Jakub Vrána a Jakub Jeřábek, na druhé straně barikády pak nastupuje Tomáš Nosek.

Washington, nebo Las Vegas? Komu fandí Pastrňák, Pavelec a další čeští hokejisté?
Video se připravuje ...

V Ďolíčku se vzpomínalo na Lukáše Přibyla, s míčem válel i Pastrňák
Video se připravuje ...

Na Memoriálu Lukáše Přibyla si zahrál i bývalý obránce Sparty Tomáš Řepka
Na Memoriálu Lukáše Přibyla si zahrál i bývalý obránce Sparty Tomáš Řepka

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud