16. srpna 2018 • 07:37

Kaše je boháč, Anaheimu se upsal na tři roky. V klubu jsou nadšení

Autor: jab
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Kdo je favoritem finále hokejové extraligy a jaké faktory mohou rozhodnout?
Zdrcený Trpišovský, Hranáč je teď NEJ stoper ligy. Co Svědík a plzeňská stopa?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Dojednáno! Z Ondřeje Kašeho není jen mocný (dřívější název jeho klubu byl Mighty Ducks of Anaheim, pozn red.) kačer, ale také zámožný. Český útočník ve středu podepsal s Anaheimem jako chráněný volný hráč nový tříletý kontrakt. Vydělá si díky němu celkem 7,8 milionu dolarů (téměř 178 milionů korun).



Novou parádní smlouvu vynesla Kašemu podařená loňská sezona, kdy v 66 zápasech nastřádal 38 bodů. 20 branek i 18 asistencí jsou jeho novými sezonními maximy! S 18 kladnými body v hodnocení účasti na ledě při vstřelených a obdržených gólech navíc byl třetím nejlepším hráčem v týmu Ducks.

A ještě na skok k finanční stránce: v předchozím ročníku, který byl Kašeho druhým v elitní lize, si podle tříleté vstupní smlouvy vydělal těsně přes 700 tisíc dolarů.

"Ondřej je vynikající bruslař, který má před sebou v lize zářnou budoucnost. Navíc s přibývajícími zkušenostmi se bude ještě zlepšovat," pochvaloval si pro nhl.com prodloužení spolupráce s Kašem generální manažer Anaheimu Bob Murray.

Právě Ducks si Kašeho vybrali jako 205. hráče během draftu v roce 2014. A jako dosud jediný ze sedmého kola tehdejšího výběru talentů to dotáhl až do NHL. Celkem má na kontě 119 duelů základní částí a 53 bodů (25+28), ve 13 bitvách play off přidal dvě trefy.

Ve Stanley Cupu letos Ducks vyletěli už v prvním kole (0:4 se San Jose) a Kaše nebodoval. Bude letošní ročník pro kalifornský klub lepší?

Produktivní Ondřej Kaše to od protihráčů v loňské sezoně občas pěkně schytal.
Produktivní Ondřej Kaše to od protihráčů v loňské sezoně občas pěkně schytal.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud