20. prosince 2018 • 14:45

Pastrňákovi nové zuby, Krejčímu vlasy. Hvězda vybírala kamarádům dárky

Autor: mto
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
Zima dohnal(a) Slavii, Trpišovského díl viny. Sparta má víc herní nadstavby
VŠECHNA VIDEA ZDE

Vánoce jsou za dveřmi a téma svátečních radovánek a dárků je tedy hodně živé. Nakousl ho i útočník Brad Marchand z Bostonu, který se svěřil žurnalistovi Joe Haggertymu z NBC Sports s tím, co by pořídil svým útočným parťákům a přátelům. S radostí se trefil také do české dvojice David Pastrňák - David Krejčí.



Marchand se s Haggertym posadil do auta s společně vyrazili do nemocnice Boston´s Children, kde navštívili nemocné děti. No a když už vedle sebe Haggerty měl takovou osobnost, proč nezapnout kameru a nezažít nějakou legraci.

Novinárův dotaz byl tedy celkem jasný, jaké dárky by hvězda Bruins mohla pořídit svým kamarádům? Třeba David Pastrňák by dostal zuby. „Už vydělává dost na to, aby si mohl dovolit to spravit," narážel kanadský reprezentant na Čechovu mezeru v úsměvu.

O nic lépe nedopadl ani Krejčí, do kterého se vyhlášený provokatér a nejtrestanější muž současného ročníku samozřejmě také opřel. „Nastřelit vlasy. Nějak mu mizí," rozesmál se.

Schytal to od něj taky mladík Jake DeBrusk, který by si údajně měl pořídit strojek na zastřihování. Kvůli dlouhým vousům na krku totiž začíná vypadat jako sci-fi hrdina Wolverine.

Jediný, kdo tedy dopadl dobře, byl hvězdný útočník Patrice Bergeron. „Dostal by kápi Supermana. Protože on prostě je Superman."

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud