Jan Denemark
27. července 2021 • 21:10

TOP volní hráči NHL: zklamaný kapitán, německý fantom či snajpr

Autor: Jan Denemark
Vstoupit do diskuse
0
  • I když se kluby NHL i tentokrát budou snažit co nejvíce šetřit, mezi nechráněným zbožím NHL se najdou zajímaví hokejisté na všech postechI když se kluby NHL i tentokrát budou snažit co nejvíce šetřit, mezi nechráněným zbožím NHL se najdou zajímaví hokejisté na všech postechFOTO: koláž iSport.cz

    Kluby NHL, připravte si peněženky, už ve středu se otevírá trh s volnými hráči! I když se týmoví manažeři i tentokrát budou snažit před novou sezonou co nejvíce šetřit, mezi nechráněným zbožím se najdou hokejisté na všech postech, které bezpochyby stojí za to zaplatit. V článku iSport.cz si přečtěte o nejzajímavějších borcích ze zámoří i Evropy, o které bude jistě značný zájem. 

  • Philipp Grubauer

    brankář
    věk: 29 let      
    poslední klub: Colorado        
    plat: 3,33 milionů

    Jedna z největších hvězd soutěže, pokud jde o zastavování puků. Německý fantom se v dresu Colorada posunul do nejvyšší brankářské kasty, čemuž bude odpovídat i výše nového kontraktu. Čeká se velká částka.

  • Tuukka Rask

    brankář
    věk: 34 let      
    poslední klub: Boston                       
    plat: 7 milionů

    V závěru ročníku zazářil v Bostonu mladý Jeremy Swayman, což znamená jediné: buď Rask, nebo Jaro Halák půjdou z kola ven. Všeobecně se očekává, že Fin v kabině Bruins zůstane. I díky tomu, že po operaci kyčle se vrátí až v zimě, a tudíž bude levnější.

  • Dougie Hamilton

    obránce
    věk: 28 let      
    poslední klub: Carolina         
    plat: 5,75 milionů

    Největší jméno mezi obránci. Hráč se schopnostmi tzv. „franchise playera,“ tedy borce, schopného stát se hlavní tváří svého týmu. Carolina, jeho dosavadní chlebodárce se bude snažit ho ve svých řadách udržet. Bez něj by akcie pro další ročník utrpěly citelný zásah.

  • Tyson Barrie

    obránce
    věk: 30 let      
    poslední klub: Edmonton      
    plat: 3,75 milionů

    Má za sebou parádní rok. Pokud někdo ideálně využil roční kontrakt v novém působišti, byl to Barrie. Parádně si v Edmontonu sedl na přesilovce s McDavidem a Draisaitlem a ovládl bodování obránců celé ligy. Zájemců bude dost, především z řad velkých favoritů.

  • Ryan Suter

    obránce
    věk: 36 let      
    poslední klub: Minnesota      
    plat: 7,538 milionů

    Překvapivé jméno. Americký zadák byl znenadání vyplacen z posledních čtyř let smlouvy v Minnesotě. Když mu to generální manažer Bill Guerin oznamoval, naštvaně mu položil telefon. Teď se tak může upsat komukoliv a to věřte, že jeho zkušenosti rád někdo využije.

  • Gabriel Landeskog

    útočník
    věk: 28 let      
    poslední klub: Colorado        
    plat: 5,571 milionů

    Kapitán vyjádřil veřejně zklamání z vleklého vyjednávání. Joe Sakic ho pak nechal k dispozici i pro Seattle při rozšiřovacím draftu. Vznikly tak sváry, které se možná nepodaří zahladit. Landeskog klidně může změnit klub, což se pár měsíců zpět zdálo jako sci-fi.

  • Mike Hoffman

    útočník
    věk: 31 let      
    poslední klub: St. Louis        
    plat: 4 miliony

    Borec s úžasnou střelou, ideální snajpr do přesilové hry. Poslední, tzv. „zkušební“ deal podepsal jen na rok. Ve zkrácené sezoně nasbíral 36 bodů a nasázel sedmnáct branek, tudíž žádný výrazný pokles formy nenastal. Bude cílit na dlouhodobější dohodu.

  • Kyle Palmieri

    útočník
    věk: 30 let      
    poslední klub: NY Islanders             
    plat: 4,65 milionů

    Posila NY Islanders málem pomohla dotáhnout nové parťáky do finále. Chyběl jediný krok, proti se postavila Tampa. Američanovi výkony z play off mu však hrají do karet. Navíc si po celou kariéru drží skvělou konzistenci. Získat ho bude chtít někdo do druhé formace.

  • Tomáš Tatar

    útočník
    věk: 30 let      
    poslední klub: Montreal        
    plat: 5,3 milionů

    „Bublinový“ ročník mu nesedl ani herně, ani bodově. Pozici před vyjednáváními si slovenský křídelník bůhvíjak nevylepšil. Nicméně pořád dovede zastat roli v prvních dvou formacích a posbírat okolo padesáti bodů za sezonu. S hledáním angažmá nebude mít problém.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud