Květoslav Šimek
8. března 2014 • 22:20

Mazanec zahodil masku i rukavice, do bitky ho ale rozhodčí nepustili!

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO | Rockford IceHogs jsou pro české brankáře v AHL černá můra. V minulé sezoně si právě proti tomuto týmu odbyl v hromadné potyčce svou premiérovou bitku Petr Mrázek, tentokrát šel skoro na pěsti i Marek Mazanec. Zahodil masku, vyrážečku i lapačku, zaujal boxerský postoj. Ale rozhodčí jej do bitky s Kentem Simpsonem nepustili.



Byla to mela. Milwaukee Admirals měli v duelu proti Rockfordu jasně navrch, vyhráli 8:3. Mazanec pochytal 22 střel z 25. Čtyři minuty před koncem vyvřela frustrace poražených.

U mantinelu se začaly bít tři dvojičky. Nechybělo mnoho a do bitky se zapojili i brankáři. Marek Mazanec odvážně přijal výzvu jedenadvacetiletého Kenta Simpsona. Kroužili kolem sebe, ale na rány nedošlo. Rozhodčí jim to nepovolili.

„Celou dobu jsem se smál, chtěl jsem jen pobavit sebe a diváky,“ říkal Mazanec pro klubový web. Jeho spoluhráč Taylor Beck prý nepochyboval, že by souboj vyhrál. „Určitě ano, vždyť je z České republiky, ten určitě ví, jak se k tomu postavit,“ usmíval se Beck.

Kuriózní je, že před rokem si proti stejnému týmu odbyl bitkařskou premiéru další z českých talentů v bráně Petr Mrázek. Pobil se s Carterem Huttonem, který je teď shodou okolností soupeřem Marka Mazance o místo v bráně Nashville Predators. IceHogs jsou pro české gólmany prostě výzva!

 

Vstoupit do diskuse
0