29. května 2020 • 15:00

Finále MS v hokeji přece jen bude. I s Čechy! Jak se ho podařilo utajit?

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
1
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Už jste se smířili s tím, že mistrovství světa v hokeji letos neuvidíte? Pokud ano, připravte se na velké překvapení, všechno je jinak. Nakonec budete mít možnost být u toho a sledovat finále, ve kterém se utká Česko proti Rusku. To vše s komentářem televizního experta Martina Hostáka. Připravte se na velkolepý souboj, který můžete sledovat na internetové televizi MALL.TV i iSport.cz už tuto neděli od 20 hodin.



Jak se vlastně turnaj povedlo utajit? Pořadatelský výbor mistrovství světa v hokeji ve Švýcarsku se v březnu uprostřed března dozvěděl, že pojištění turnaje nezahrnuje zásah vyšší moci a proto se odehrát musí, stůj co stůj.

Jak ovšem odehrát turnaj v této situaci? Jak zabránit fanouškům v nezadržitelném srocování před zamčenými halami? Jak dodržet všechna bezpečnostní opatření, a jim a zavřeným hranicím navzdory dostat hráče a jejich realizační štáby do místa konání, tedy do Lausanne a Curychu.

Proto vznikl světový unikát - tajné mistrovství světa v ledním hokeji, jehož highlighty nikdo nikdy neuvidí, protože je nikdo nenatáčí. A vy teď máte jedinečnou příležitost jako jediní na světě být u něčeho, co se nepochybně stane zanedlouho součástí hokejové mytologie - tajné finále tajného mistrovství světa v hokeji 2020, v němž nastupují Češi proti ruské sborné!

Hlediště je stejně jako celý stadion velmi dobře střežené, takže vám nemůžeme nabídnout pohled či přímý kontakt s kluzištěm, ale našli jsme zde dosud nepoužívanou kabinu, z níž můžeme okénkem zahlédnout dění na asi dvou třetinách hrací plochy.

 

Vstoupit do diskuse
1

Mistrovství světa v hokeji 2024 ONLINE

Program Vstupenky Sestřihy z MS Výsledky MS v hokeji 2023 MS hokej U20

Mistrovství světa v hokeji 2024 se vrací do Česka. Od 10. do 26. května 2024 bude hostit MS v hokeji Praha a Ostrava. Česká hokejová reprezentace odehraje všechny zápasy v Praze, ve skupině B se postupně utká s Finskem, Norskem, Švýcarskem, Dánskem, Rakouskem, Velkou Británií a Kanadou.

Hokej dnes * Spengler Cup * MS v hokeji žen

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud