10. května 2009 • 15:10

V ruské kabině se kradlo!

Autor: mir
Vstoupit do diskuse
1
TOP VIDEA
Koubkův majstrštyk: Osm nul a LM pro Česko. Další krok: smlouva a boj o titul?
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
VŠECHNA VIDEA ZDE

Švýcarsko je země hodinek, značkové chronometry z alpské země jsou vyhlášené po celém světě. To vědí i ruští hokejisté, kteří si před cestou domů v Bernu opatřili nové kousky na zápěstí.



Jenže je do Ruska nedovezou, kabinou finalistů MS se totiž prohnal zloděj, který okradl dva hokejisty sborné! Před večerním finále skandál solidních rozměrů…

Že je něco v nepořádku ruská výprava zjistila poté, co dnes dopoledne dorazila do bernské PostFinance Areny k rozbruslení. Dveře do kabiny byly otevřené.

Hráči začali okamžitě zjišťovat, co komu chybí. Naštěstí pro ně toho moc nebylo. Jen dva hráči, útočníci Sergej Zinovjev a Anton Kurjanov přišli o nové hodinky.

To nemění nic na faktu, že jde o velkou aféru, která symbolicky korunuje tvrdě kritizovanou organizaci turnaje. Občas se stává, že se krade na hotelu, ale v hokejové aréně a nejlepší kabině, která by měla být nejstřezenější? Navíc v tak civilizované zemi…

Vedoucí ruské výpravy do médií přiznali, že po ranním příchodu svoji kabinu už neopustí. „Vládne tu chaos, někdo od nás tu musí zůstat,“ prohlásil Vladislav Treťjak, šéf Ruské hokejové federace.

Před večerním duelem s Kanadou tak mají Rusové o další motivaci postaráno.

Vstoupit do diskuse
1

Mistrovství světa v hokeji 2024 ONLINE

Program Vstupenky Sestřihy z MS Výsledky MS v hokeji 2023 MS hokej U20

Mistrovství světa v hokeji 2024 se vrací do Česka. Od 10. do 26. května 2024 bude hostit MS v hokeji Praha a Ostrava. Česká hokejová reprezentace odehraje všechny zápasy v Praze, ve skupině B se postupně utká s Finskem, Norskem, Švýcarskem, Dánskem, Rakouskem, Velkou Británií a Kanadou.

Hokej dnes * Spengler Cup * MS v hokeji žen

Aktuální zápasy
Články odjinud