10. května 2009 • 17:57

Příprava Kanaďanů? Skoky do ledové vody!

Autor: mir
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
VŠECHNA VIDEA ZDE

FOTO - Pro někoho, jako například pro české hokejisty, bude hokejový šampionát ve Švýcarsku trpkou vzpomínkou. Jiní, třeba Kanaďané, si turnaj v Evropě náležitě užívají. Kdepak hodiny rozborů u videa před finále s Rusy, hráči ze zámoří se o víkendu máchali v ledové vodě…



Kanaďané jsou v pohodě, po hokejové stránce jim nic nechybí, tak proč si trochu nevyrazit? Přesně to si řeklo vedení výpravy a na sobotní dopoledne hráčům připravilo výlet k jezeru Thun.

Kanadští hokejisté se před finále vyráchali v jezeře Thun
Kanadští hokejisté se před finále vyráchali v jezeře Thun


A nebyl to jen obyčejný výjezd na zabití volného času. Kanaďané museli svoji odvahu a vrozenou bojovnost uplatnit i tady, v malebné zátoce.

Slovo dalo slovo a kompletní kanadská sestava otužilců, vysvlečená do půl těla naskákala z mola do jezera. Nečekejte žádné termální lázně, nýbrž pořádně „ostrou“ vodu. Teploměr ukazoval pouhých 12 stupňů Celsia!

Dospělí Kanaďané připomínali partu rozpustilých dětí na školním výletě. Ve vodě dováděli. „Úžasný zážitek!“ sveřoval se Dany Heatley na molu.

I kapitán Shane Doan se rozplýval. „Perfektní způsob, jak se po ránu probudit,“ smál se Kanaďan.

Zbývá dodat, že zchlazení hráčům přišlo vhod. Do parna arény PostFinance se nikomu moc nechtělo…

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa v hokeji 2024 ONLINE

Program Vstupenky Sestřihy z MS Výsledky MS v hokeji 2023 MS hokej U20

Mistrovství světa v hokeji 2024 se vrací do Česka. Od 10. do 26. května 2024 bude hostit MS v hokeji Praha a Ostrava. Česká hokejová reprezentace odehraje všechny zápasy v Praze, ve skupině B se postupně utká s Finskem, Norskem, Švýcarskem, Dánskem, Rakouskem, Velkou Británií a Kanadou.

Hokej dnes * Spengler Cup * MS v hokeji žen

Aktuální zápasy
Články odjinud