16. května 2010 • 13:58

Jágrovi a spol. v Německu fandí krásná Inna

Autor: zej
Vstoupit do diskuse
2
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

V ochozech SAP Areny během prohraného zápasu se Švýcarskem nechyběla ani nejdůležitější česká fanynka. Svému milému totiž přála Inna Puhajková, přítelkyně českého hokejového krále Jaromíra Jágra.



Na sobě měla červený dres s číslem 68 a zápas očividně prožívala. Neúnavně tleskala, když její milovaný přestřelil v jasné šanci branku, tak se jen chytila za hlavu a smutně vydechla. V hledišti seděla obmotaná českou vlajkou a občas i foukala do trubky. Když Češi skórovali, ihned vyskočila radostí. Bylo vidět, jak moc to prožívá.




Ve třetí třetině švýcarský útočník Ambühl tvrdě Jágra naremploval na mantinel, Puhajková s ihned vylekala. Když se hvězdný útočník zvedl a odjel na střídačku, oddychla si.

O přestávce ji poznali v útrobách arény i někteří čeští fanoušci a požádali, jestli by se s ní nemohli vyfotografovat. Ona ochotně pózovala a mile se přitom usmála. V tu chvíli ještě věřila, že český tým utkání zvládne a po hrozné první třetině všechno otočí.

Puhajková svého partnera byla povzbudit i při olympijském turnaji ve Vancouvera, trávila s ním spoustu času i v Omsku a i předtím v New Yorku. „Hokej mám prostě ráda,“ vykládala několikrát v minulosti.

Inna Puhajková sleduje v hledišti počínání českého týmu.
Inna Puhajková sleduje v hledišti počínání českého týmu.


Na zápas proti Švýcarům se vydala podívat i Jágrova sestra Jitka. Ale nakonec ze zápasu odcházela smutná. Stejně jako manželka Jakuba Klepiše.

„O to víc mě mrzí, že jsme prohráli, když už se na mě přijela podívat,“ litoval český útočník, který hlavně nechápal, proč mužstvo vstoupilo do zápasu tak bídně. „To byly samé chyby, prostě špatné,“ smutnil.

Budou se moct partnerky hráčů radovat už v zápase proti Lotyšům?

Vstoupit do diskuse
2

Mistrovství světa v hokeji ONLINE

Program Nominace Vstupenky Sestřihy z MS Výsledky MS v hokeji 2023 MS hokej U20

Mistrovství světa v hokeji 2024 se vrací do Česka. Od 10. do 26. května 2024 bude hostit MS v hokeji Praha a Ostrava. Česká hokejová reprezentace odehraje všechny zápasy v Praze, ve skupině B se postupně utká s Finskem, Norskem, Švýcarskem, Dánskem, Rakouskem, Velkou Británií a Kanadou.

Hokej dnes * Spengler Cup * MS v hokeji žen

Aktuální zápasy
Články odjinud