8. května 2011 • 04:40

Český tým čeká Ovečkin. Sejme zase Jágra?

Autor: mir, spo
Vstoupit do diskuse
12
TOP VIDEA
Co má Třinec a nemá Sparta? V čem selhali lídři poražených?
Střeďáci na EURO: Koho k Součkovi? Dilema s parťáky i rozestavením
VŠECHNA VIDEA ZDE

Cestou z Washingtonu do Bratislavy si v letadle lehce pospal, včera v poledne už se hlásil ruskému trenéru Bykovovi na tréninku. „Musím si teď trochu oddechnout,“ hlásil po hodinové fázi kanonýr Alexandr Ovečkin, nová ústřední postava šampionátu.



„Už jsem absolutně zdráv,“ nechává zapomenout na své nedávné zdravotní potíže ruská hvězda Ovečkin a vytrubuje tak do světa svou chuť zapojit se do hokejového šampionátu. A jeho první zkouška – zápas s Českem.

Bude mít pro Ovečkina zítřejší utkání pikantní příchuť kvůli Jaromíru Jágrovi, kterého nevybíravě sejmul na loňském šampionátu? „Na osobní motivaci je zatím brzy, do zápasu zbývá hodně času,“ napíná fanoušky ruská hvězda.

Na zápas možná ještě úplně nemyslí, to ale neznamená, že by jeho přílet na Slovensko byl úplně bez problémů. „Potřebuju někde sehnat zubní pastu. Na letišti došlo k menší chybě, nepřišla mi bagáž s osobními věcmi,“ hýřil Ovečkin dobrou náladou.

Vymažou mu čeští borci úsměv z úst? To ukáže už v 16.15 utkání Česko-Rusko!

» Rozhovor s hvězdou ruského výběru Ovečkinem čtěte v nedělním vydání deníku Sport!


Alexandr Ovečkin během reprezentačního tréninku Ruska
Alexandr Ovečkin během reprezentačního tréninku Ruska

Vstoupit do diskuse
12

Mistrovství světa v hokeji 2024 ONLINE

Program Vstupenky Sestřihy z MS Výsledky MS v hokeji 2023 MS hokej U20

Mistrovství světa v hokeji 2024 se vrací do Česka. Od 10. do 26. května 2024 bude hostit MS v hokeji Praha a Ostrava. Česká hokejová reprezentace odehraje všechny zápasy v Praze, ve skupině B se postupně utká s Finskem, Norskem, Švýcarskem, Dánskem, Rakouskem, Velkou Británií a Kanadou.

Hokej dnes * Spengler Cup * MS v hokeji žen

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud