František Suchan
20. května 2011 • 04:00

Pavelec umlčel i Krause: Učil ho chytat!

Vstoupit do diskuse
8
TOP VIDEA
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
SESTŘIH: Everton - Liverpool 2:0. Překvapení v Merseyside derby, Reds se vzdaluje titul
VŠECHNA VIDEA ZDE

Umlčet Jana Krause? Nechat ho nevěřícně zírat? To už chce vážně kumšt. Ondřeji Pavelcovi, brankáři bronzového týmu z mistrovství světa, se to povedlo. Vyhlášeného baviče a moderátora svými hláškami dokázal na vteřinu odzbrojit.



To když v pořadu Show Jana Krause rozebírali třeba spánek před zápasem… Na výsledek včerejšího natáčení se podívejte dnes večer na Primě (22.00).

I ta nejvypjatější utkání zvládá s dokonalým klidem, nehne s ním nic, co se točí kolem puku. V civilu je to pohodář. Chlapík, s kterým chcete sedět na baru a klábosit.

A přesně tak se Ondřej Pavelec předvedl i u Jana Krause.

Z ničeho si nedělat hlavu, za žádných okolností. Oblíbeného moderátora zajímala právě tahle vyhlášená vlastnost gólmana, který se díky vydařenému šampionátu na Slovensku definitivně zaryl do povědomí hokejového národa.

No a pak taky ženy, Pavelcovo loňské omdlení při zápase, dění v kabině nebo třeba oblíbené jídlo…

Jan Kraus s lapačkou a hostem Ondřejem Pavelcem
Jan Kraus s lapačkou a hostem Ondřejem Pavelcem

„Dobrá zkušenost, bylo to zase něco úplně jiného, než na co jsem zvyklý. Byl jsem trochu nervózní, ale úplně jinak, než před zápasem,“ vykládal loňský mistr světa po pořadu. Nervozita přitom bylo to poslední, čeho byste si na něm všimli.

Ani dotěrné dotazy na rozchod s přítelkyní nebo oblíbený typ dívek ho nevyvedly z míry. „S tím se musí počítat. Nepadly žádné záludné otázky, takže to bylo bez problémů,“ usmíval se Pavelec.

Byl vtipný, nebál se Krausovi občas vpálit břitkou odpověď a stihnul ho taky naučit sbírat puk lapačkou. A to přesto, že od produkce dostal rukavici na opačnou ruku, než s kterou chytá. Na pravou.

„Nemohl jsem ji uzvednout,“ smál se potom. A to si přitom režisér Vojtěch Nouzák kus výstroje půjčil přímo od Vladimíra Růžičky ze Slavie…

V hledišti podpořili Ondřeje Pavelce Radek Smoleňák (vlevo) a Jakub VoráčekFoto Jaroslav Legner (Sport)

„Zvládnul to parádně, zasmáli jsme se, bylo to super,“ gratuloval parťákovi Jakub Voráček, spoluhráč z reprezentace a kamarád od dětství, který Pavelcovi spolu s dalším do party, útočníkem Radkem Smoleňákem, dělal garde v hledišti. „Byl vtipnější, než normálně,“ přidal Smoleňák.

Zpovídaný na oba kolegy často mrknul i při natáčení. „Ale pak už radši moc ne, abych se nesmál,“ prozradil. Taky mu během Krausova „mučení“ ostatních hostů párkrát bezděky sjel pohled na hodinky.

„No jo, my totiž jdeme ještě na večeři. Posedět,“ culil se po pořadu. Už v něm přiznal, že se spánkem to po nedělním návratu z bronzového mistrovství není tak slavné. „Ještě jsem pořádně nespal,“ nahodil. Má ale přece důvod slavit…

Vstoupit do diskuse
8

Mistrovství světa v hokeji ONLINE

Program Nominace Vstupenky Sestřihy z MS Výsledky MS v hokeji 2023 MS hokej U20

Mistrovství světa v hokeji 2024 se vrací do Česka. Od 10. do 26. května 2024 bude hostit MS v hokeji Praha a Ostrava. Česká hokejová reprezentace odehraje všechny zápasy v Praze, ve skupině B se postupně utká s Finskem, Norskem, Švýcarskem, Dánskem, Rakouskem, Velkou Británií a Kanadou.

Hokej dnes * Spengler Cup * MS v hokeji žen

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud