23. dubna 2012 • 17:24

Havlát čeká na prohlídku. Účast na MS? Hadamczik není optimista

Autor: jip
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Na zítřejší zdravotní prohlídku čeká v San José hokejový útočník Martin Havlát. Pak padne verdikt, jestli s ním bude reprezentační trenér Alois Hadamczik počítat do přípravy před mistrovstvím světa. Kouč moc optimistický není. „Je to tak padesát na padesát. Havlátovy zdravotní problémy přetrvávají,“ řekl na srazu národního týmu v Brně.



Havlátovo San José utrpělo v 1. kole play off NHL porážku od St. Louis a nálada v klubu Žraloků tak logicky bude na bodu mrazu. Navíc samotný útočník má za sebnou sezonu, v níž se mu nevyhýbaly potíže, napřed s ramenem, letos s podkolenní šlachou.

„Bojí se, že ho ani nepustí. Když mi řekl, jaká je nálada v klubu, kolik zápasů odehrál, pak ho předchozí zranění zas pobolívalo, je to padesát na padesát,“ řekl Hadamczik.

Ještě nečitelnější je situace kolem obránce Zbyňka Michálka z Pittsburghu. Ten čeká přírůstek do rodiny, Hadamczik se s ním chystá ještě mluvit.

V každém případě se chystá po dohrání finále KHL ještě oslovit Martina Škoulu.

„Během sezony prezentoval, že nebude chtít reprezentovat, ale my bychom ho potřebovali. Až finále KHL skončí, tak mu budu volat,“ vyložil Hadamczik.

Národní tým se v Brně chystá na závěrečný turnaj Euro Hockey Tour, ještě čeká na přílet nováčka Jakuba Kindla z Detroitu. Ve čtvrtek hraje proti Švédsku, v sobotu pak změří síly od s Finskem a o den později se utká s Ruskem.

Martin Havlát bojoval, na ledě byl u jediné vstřelné branky San Jose, ale k výhře to nestačilo.
Martin Havlát bojoval, na ledě byl u jediné vstřelné branky San Jose, ale k výhře to nestačilo.

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa v hokeji 2024 ONLINE

Program Vstupenky Sestřihy z MS Výsledky MS v hokeji 2023 MS hokej U20

Mistrovství světa v hokeji 2024 se vrací do Česka. Od 10. do 26. května 2024 bude hostit MS v hokeji Praha a Ostrava. Česká hokejová reprezentace odehraje všechny zápasy v Praze, ve skupině B se postupně utká s Finskem, Norskem, Švýcarskem, Dánskem, Rakouskem, Velkou Británií a Kanadou.

Hokej dnes * Spengler Cup * MS v hokeji žen

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud