3. května 2013 • 17:16

Voráčkova parádní bomba! Na první gól mistrovství Češi nečekali dlouho

Autor: mjk
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Na uklidňující první gól se nečekalo dlouho, navíc stál za to! Téměř dvouminutovou přesilovku pět na tři dostali možnost si zahrát čeští hokejisté už v první třetině svého úvodního vystoupení na letošním šampionátu. Lákavou nabídkou nepohrdli. Po minutě a 16 vteřinách propálil běloruského gólmana krásnou ranou Jakub Voráček.



Český tým se během sezony střelecky trápil. Trenérovi Aloisi Hadamczikovi tak náramně přišla vhod skvělá forma českých střelců v NHL. Od útočníků ze zámoří čekal především góly…

Jeho přání si vzal k srdci nejproduktivnější Čech letošní zkrácené základní části. Jakub Voráček dostal důvěru ve speciálním přesilovkovém komandu. Společně s Radimem Vrbatou kroužil při dvojnásobné výhodě vedle tří Bělorusů na kruhu pro vhazování a číhal na vhodnou přihrávku.

Ta přišla. I když to dlouho vypadalo, že se Vrbatův pas přes šířku pásma ke svému adresátovi ani nedošourá. Voráček se do puku opřel a bombou do protipohybu brankáře Belinského trefil přesně vzdálenější roh jeho branky.

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa v hokeji ONLINE

Program Nominace Vstupenky Sestřihy z MS Výsledky MS v hokeji 2023 MS hokej U20

Mistrovství světa v hokeji 2024 se vrací do Česka. Od 10. do 26. května 2024 bude hostit MS v hokeji Praha a Ostrava. Česká hokejová reprezentace odehraje všechny zápasy v Praze, ve skupině B se postupně utká s Finskem, Norskem, Švýcarskem, Dánskem, Rakouskem, Velkou Británií a Kanadou.

Hokej dnes * Spengler Cup * MS v hokeji žen

Aktuální zápasy
Články odjinud