4. května 2013 • 13:10

MS 2013: Židlický by mohl ještě dorazit na šampionát! Čeká na novou smlouvu

Autor: zej
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
VŠECHNA VIDEA ZDE

PŘÍMO ZE STOCKHOLMU | Hokejová reprezentace se na šampionátu možná ještě posílí. A to velmi výrazně! Mužstvo by totiž mohl doplnit obránce Marek Židlický, což je přesně ten typ ofenzivního beka, který zatím v sestavě chybí. „S Židlou jsme mluvili. Jedná s vedením klubu (New Jersey Devils) na nové smlouvě a pokud to dobře dopadne, má zájem přijet,“ řekl po dnešním rozbruslení před zápasem se Švédy asistent Josef Paleček.



Židlický naposledy hrál za Devils, s klubem se však ještě nedohodl na novém kontraktu. Proto zatím s účastí váhá. Ale pokud se v dohledné době na pokračování spolupráce dohodne, tým by mohl posílit!

„Jsme na něj připraveni čekat do desátého května,“ dodal Paleček. Hlavní kouč Hadamczik má stále zájem i o jeho spoluhráče Patrika Eliáše, ale u něj žádné novinky nejsou. Takže jeho příjezd je velmi nepravděpodobný.

Židlický by se mužstvu náramně hodil. Protože defenzivních pracantů je v sestavě hodně, chybí však nějaké útočné „torpédo“ jako přesně zadák Devils a mistr světa z Vídně z roku 2005. Takže s jeho příjezdem by šance českého týmu na medaile ještě vzrostly!

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa v hokeji 2024 ONLINE

Program Vstupenky Sestřihy z MS Výsledky MS v hokeji 2023 MS hokej U20

Mistrovství světa v hokeji 2024 se vrací do Česka. Od 10. do 26. května 2024 bude hostit MS v hokeji Praha a Ostrava. Česká hokejová reprezentace odehraje všechny zápasy v Praze, ve skupině B se postupně utká s Finskem, Norskem, Švýcarskem, Dánskem, Rakouskem, Velkou Británií a Kanadou.

Hokej dnes * Spengler Cup * MS v hokeji žen

Aktuální zápasy
Články odjinud