4. května 2013 • 14:29

Takto slavili Švýcaři výhru nad Švédskem. Napodobí je dnes Češi?

Autor: zej
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

PŘÍMO ZE STOCKHOLMU | Byla to noc, která měla včera ve Stockholmu patřit Švédům. Ale všechno bylo jinak! Domácí ve svém úvodním vystoupení na mistrovství prohráli se Švýcary, kteří po večerním triumfu vyrazili slavit do ulic. A bylo je hodně slyšet... Švédové si chtějí napravit dojem v dnešní partii s Čechy (od 20.15), ale proti tomu jsou Voráček a spol.



Švýcaři znovu ukázali, že se s nimi musí počítat. A měli by se řadit už k hokejovým velmocím. Včerejší vítězství 3:2 nad Švédy to jenom potvrdilo.


„Věděli jsme, že to pro domácí bude těžký zápas, protože jsou to pořadatelé, takže jsou pod tlakem. Naopak my jsme mohli být v klidu. A odehráli jsme z naší strany skoro až perfektní zápas,“ radoval se kapitán Mathias Seger, který nastupuje na svém patnáctém mistrovství světa, čímž v historickém pořadí vyrovnal Petteriho Nummelina, finského obránce.

Švýcarští fanoušci měli tedy až do nočních hodin pádný důvod slavit...
Švýcarští fanoušci slaví překvapivé vítězství nad Švédskem
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa v hokeji ONLINE

Program Nominace Vstupenky Sestřihy z MS Výsledky MS v hokeji 2023 MS hokej U20

Mistrovství světa v hokeji 2024 se vrací do Česka. Od 10. do 26. května 2024 bude hostit MS v hokeji Praha a Ostrava. Česká hokejová reprezentace odehraje všechny zápasy v Praze, ve skupině B se postupně utká s Finskem, Norskem, Švýcarskem, Dánskem, Rakouskem, Velkou Británií a Kanadou.

Hokej dnes * Spengler Cup * MS v hokeji žen

Aktuální zápasy
Články odjinud