5. května 2013 • 19:40

FOTO: Do kabiny daleko... Češi jeli z tréninku na vozíčcích

Autor: tbl, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
VŠECHNA VIDEA ZDE

Při každé cestě na led nebo zpět do kabiny musí absolvovat delší procházku než průměrný pejskař při venčení. Kabina českých hokejistů je totiž od hrací plochy vzdálena stovky metrů a překonání této vzdálenosti zabere vždy několik minut svižné chůze. Po nedělním tréninku však tento problém reprezentace vyřešila lišácky. Hráči se z ledu svezli na vozíčcích, které pro přepravu běžně používají organizátoři.



Mohutní chlapi v rozměrné výstroji vypadali na malých vozítkách trochu jako vosy na bonbónu a jízda nejspíš nebyla z nejpohodlnějších, svůj účel ale netradiční dopravní prostředky splnily. Čeští reprezentanti byli díky nim v kabině podstatně rychleji než obvykle.

Jedním z hráčů, kteří využili možnosti usnadněné přepravy, byl už i gólman Jakub Kovář. Ten do Švédska přicestoval teprve dnes, aby v případě potřeby zaskočil za brankářskou jedničku Pavelce, který stále léčí poraněný kotník a jeho start zůstává nejistý.

Na vozítku se z tréninku svezli i Jiří Novotný a Jakub Voráček
Na vozítku se z tréninku svezli i Jiří Novotný a Jakub Voráček

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa v hokeji 2024 ONLINE

Program Vstupenky Sestřihy z MS Výsledky MS v hokeji 2023 MS hokej U20

Mistrovství světa v hokeji 2024 se vrací do Česka. Od 10. do 26. května 2024 bude hostit MS v hokeji Praha a Ostrava. Česká hokejová reprezentace odehraje všechny zápasy v Praze, ve skupině B se postupně utká s Finskem, Norskem, Švýcarskem, Dánskem, Rakouskem, Velkou Británií a Kanadou.

Hokej dnes * Spengler Cup * MS v hokeji žen

Aktuální zápasy
Články odjinud