7. května 2013 • 10:49

Pavelce dopíší na soupisku, proti Dánům už by měl chytat

Autor: iSport.cz, zej, ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
Zima dohnal(a) Slavii, Trpišovského díl viny. Sparta má víc herní nadstavby
VŠECHNA VIDEA ZDE

Vedení české hokejové reprezentace dopíše na soupisku brankáře Ondřeje Pavelce. Ten doléčil zranění kotníku, které ho nepustilo do branky v úvodních třech zápasech světového šampionátu. "Jsem připravený chytat," potvrdil gólman Winnipegu. Měl by nastoupit ve čtvrtek proti Dánům, stejně jako útočník Petr Koukal.



Pavelec, plánovaná jednička týmu, měl v minulých dnech problémy s podvrtnutým levým kotníkem, v němž pak měl i zánět šlach.

Místo pětadvacetiletého gólmana Winnipegu odchytal úvodní tři zápasy českého mužstva na turnaji Alexander Salák, který má přitom zlomený prst na pravé ruce. V utkání proti domácímu Švédsku se na půl minuty dostal do hry i Pavel Francouz.

V neděli přiletěl do švédské metropole Jakub Kovář, který byl "pojistkou" pro případ, že by Pavelcovy zdravotní problémy neustoupily.

V pondělí už ale Pavelec trénoval a po dnešní dopolední přípravě se vedení týmu rozhodlo dopsat ho na turnajovou soupisku. Trenér Alois Hadamczik počítá s tím, že ho ve čtvrtek nasadí do utkání proti Dánům.

Pavelcova dlaha.
Pavelcova dlaha.

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa v hokeji ONLINE

Program Nominace Vstupenky Sestřihy z MS Výsledky MS v hokeji 2023 MS hokej U20

Mistrovství světa v hokeji 2024 se vrací do Česka. Od 10. do 26. května 2024 bude hostit MS v hokeji Praha a Ostrava. Česká hokejová reprezentace odehraje všechny zápasy v Praze, ve skupině B se postupně utká s Finskem, Norskem, Švýcarskem, Dánskem, Rakouskem, Velkou Británií a Kanadou.

Hokej dnes * Spengler Cup * MS v hokeji žen

Aktuální zápasy
Články odjinud