9. května 2013 • 19:07

Co znamená ztráta bodu s Dánskem? Tipovačka iSport.cz vám to prozradí

Autor: bke, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Čeští hokejisté porazili Dánsko až po samostatných nájezdech 2:1 a znovu tak nepřesvědčili české fanoušky o formě, která by slibovala medailové vyhlídky. Co tato další ztráta znamená? Variant je stále opravdu hodně. V "Tipovačce" portálu iSport.cz si můžete doplnit výsledky zbývajících zápasů tak, že vám vyjdou čtvrtfinálové dvojice.



Klikněte na odkaz a vyplňte si zbývající zápasy. Po doplnění výsledků se vám ihned přepočítají tabulky a doplní čtvrtfinálové dvojice. Pokud se zaregistrujete, můžete soutěžit o podepsané dresy hokejové reprezentace.

Mezi klíčová utkání, samozřejmě kromě zápasů českého týmu, může patřit například zápas Norsko - Švýcarsko, který se hraje po zápase české reprezentace s Kanadou a může výrazně promluvit do pořadí skupiny A.

V případě tříbodového norského vítězství a české porážky s nulou bodů, by Hadamczikovu souboru nepomohla ani případná výhra v posledním zápase skupiny nad Norskem.

Dalším klíčovým prvkem propočtů postupových šancí do čtvrtfinále je, že ani případná výhra nad Slovinskem a Norskem při porážce s Kanadou nemusí znamenat český postup.

V každém případě s Norskem to bude v posledním zápase skupiny dost pravděpodobně bitva o vše, čemuž se chtěli čeští hokejisté před turnajem vyhnout. Nyní je však variant opravdu hodně.

Čistě teoreticky ovšem nemusí stačit českému týmu k postupu ani devět bodů, a to v případě stoprocentního zisku Běloruska. To budou nervy!

Vyzkoušejte si postupové varianty v Tipovačce k MS v hokeji >>

Zbývající soupeři týmů ze skupiny A:
ČESKO: Slovinsko, Kanada, Norsko
Kanada: Švédsko, Bělorusko, Česko, Slovinsko
Švédsko: Kanada, Slovinsko, Dánsko
Bělorusko: Kanada, Norsko, Dánsko, Švýcarsko
Norsko: Bělorusko, Švýcarsko, Česko
Švýcarsko: Dánsko, Norsko, Bělorusko
Dánsko: Švýcarsko, Bělorusko, Švédsko

Zbyněk Irgl se postaral o bod navíc pro český tým
Zbyněk Irgl se postaral o bod navíc pro český tým

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa v hokeji 2024 ONLINE

Program Vstupenky Sestřihy z MS Výsledky MS v hokeji 2023 MS hokej U20

Mistrovství světa v hokeji 2024 se vrací do Česka. Od 10. do 26. května 2024 bude hostit MS v hokeji Praha a Ostrava. Česká hokejová reprezentace odehraje všechny zápasy v Praze, ve skupině B se postupně utká s Finskem, Norskem, Švýcarskem, Dánskem, Rakouskem, Velkou Británií a Kanadou.

Hokej dnes * Spengler Cup * MS v hokeji žen

Aktuální zápasy
Články odjinud