18. května 2013 • 22:10

Vítězství sladké jako čokoláda! Takhle Švýcaři slavili svůj triumf

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
VŠECHNA VIDEA ZDE

Spanilá jízda švýcarských hokejistů šampionátem ve Švédsku pokračovala i v semifinále, partě s bílým křížem na prsou podlehl i favorizovaný výběr USA. Po famozním vítězství 3:0 si v neděli svěřenci kouče Seana Simpsona zahrají o zlato s domácími Švédy.



Dvacet minut bez gólu, pak se ale nezastavitelný švýcarský stroj rozběhl jako hodinky. Na šampionátu nenašli přemožitele ani v týmu USA a po výhře 3:0 přepsali hokejovou historii a jsou ve finále. Podívejte se, jak slavné vítězství slavili švýcarští hokejisté i fanoušci na tribunách!

Všichni do naha! Švýcarské fanoušky dostatečně zahřál famózní postup jejich hokejových miláčků do finále mistrovství světa
Všichni do naha! Švýcarské fanoušky dostatečně zahřál famózní postup jejich hokejových miláčků do finále mistrovství světa

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa v hokeji 2024 ONLINE

Program Vstupenky Sestřihy z MS Výsledky MS v hokeji 2023 MS hokej U20

Mistrovství světa v hokeji 2024 se vrací do Česka. Od 10. do 26. května 2024 bude hostit MS v hokeji Praha a Ostrava. Česká hokejová reprezentace odehraje všechny zápasy v Praze, ve skupině B se postupně utká s Finskem, Norskem, Švýcarskem, Dánskem, Rakouskem, Velkou Británií a Kanadou.

Hokej dnes * Spengler Cup * MS v hokeji žen

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud